Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Westelijke Mijnstreek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Westelijke Mijnstreek vertegenwoordigt de bijna 26.000 leden in en rondom Sittard-Geleen, Beek en Stein. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Contact de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Westelijke Mijnstreek. Hierin vindt u:

  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • financieel nieuws

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Een unieke O bag bij elke outfit

O bag is een bijzonder tassenconcept van Italiaans design en makelij. U creëert uw eigen unieke tas, bij elke outfit in elke kleur. Kies uw favoriete body en stel uit de enorme collectie van handvatten en accessoires de tas samen die past bij uw fashionstyle en personality. De O bag is verkrijgbaar bij Mrs O & more. De place to be voor tassen, horloges, sjaals, sieraden en modeaccessoires in de mondaine stadswijk Wyck Maastricht, Stationsstraat 54. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u 10% korting op een O bag. Deze aanbieding is geldig t/m 31 juli. Eigenaar Cindy Deuss helpt u graag uw eigen, unieke tas samen te stellen.

O bag

Meer informatie

Wandelvierdaagse Marbella

Ontdek de mooiste verborgen plekjes van Marbella. Deze uitdagende wandelvierdaagse, van 12 t/m 15 oktober, bestaat uit prachtige wandelingen door de stad, natuur en langs het strand, inclusief pittige hellingen. Er zijn routes van 20 en 30 km. Naast het wandelen is er genoeg tijd voor ontspanning. Op het strand of in het historische centrum, waar u de authentieke Spaanse sfeer kunt proeven. U verblijft in een sfeervol hotel, op zo’n 10 km van het startpunt. Prijs voor deze 8-daagse vliegreis vanaf € 649,00 p.p. Incl. retourvlucht Amsterdam-Malaga, retourtransfer luchthavenhotel, 7 overnachtingen all inclusive, startbewijs voor de vierdaagse en meer. Vertrek op 9, 10 en 11 oktober 2017. Meer info www.tui.nl/rabobank, bel TUI 0900 8847 (€0,70 per gesprek) of bezoek een TUI winkel.

Marbella

Meer informatie

Extra voordeel op Girav T-shirts

Ontvang nu € 10,00 korting op uw eerste Girav T-shirts. Het Nederlandse merk Girav staat bekend om de lange T-shirts voor mannen. Gemaakt van het beste katoen, waardoor ze langer mooi blijven. Uniek aan de shirts is dat ze in drie lengtes verkrijgbaar zijn. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, omdat zowel de lengte als breedte perfect aansluiten op het lichaam. Naast comfortabele T-shirts biedt Girav nog meer! Van ondershirts tot overhemden. Bovendien biedt de webshop gratis verzending en retourneren en kunt u achteraf betalen. Bestellen kan via www.girav.nl/rabobank. U kunt zich hier aanmelden voor de unieke aanbieding, die geldig is t/m 31 augustus 2017.

Girav

Meer informatie

Houd eten langer lekker en vers

De SOLIS Vac Pro Metal (type 569) is een volautomatische vacuümmachine, die zowel droge als vochtige levensmiddelen vacuüm maakt en sealt. De ideale manier om voedselverspilling te voorkomen. En het perfecte accessoire voor bijvoorbeeld barbecueliefhebbers. De compacte SOLIS Vac Pro Metal heeft een supersterke vacuümpomp (tot -0,8 bar) en vier instellingen: vacuüm + seal/cancel, food, vacuüm pressure/seal. Dit apparaat kan worden gebruikt met vershoudfolie en -zakken (max. 30 cm breed). Inclusief vacuümzakken, zodat u direct kunt beginnen met vacuüm verpakken. Nu slechts € 79,90 (€ 30,00 voordeel + gratis verzending). Bestellen via www.klantvoordeelshop.nl/rabobank.

Meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven