Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Westelijke Mijnstreek. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Westelijke Mijnstreek vertegenwoordigt de bijna 26.000 leden in en rondom Sittard-Geleen, Beek en Stein. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Contact de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Westelijke Mijnstreek. Hierin vindt u:

  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • financieel nieuws

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Dineren in Landgoed Kasteel Limbricht

Sfeervol genieten van een heerlijk diner in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Het kan bij Landgoed Kasteel Limbricht. De keuken van restaurant Het Schapenhuis gebruikt alleen de beste producten die de streek te bieden heeft: ambachtelijk, puur en eerlijk. Verse producten vol passie, vol ambacht en aandacht onder het licht van de zon uit eigen tuin en omgeving. Dat is pas puur genieten. Van donderdag tot en met zondag serveert Het Schapenhuis een heerlijk 3- of 4-gangen proefmenu. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u bij een diner een heerlijke fles rode of witte huiswijn (0,75 l). Deze aanbieding is geldig t/m 28 februari 2018 in Het Schapenhuis. Max. 1 bon per tafel/per 4 personen.

Kasteel Limbricht

Historisch Jaarboek voor het Land van Zwentibold

Stichting Historisch Jaarboek voor het Land van Zwentibold brengt ieder jaar een boek uit. De 38e jaargang is nu verkrijgbaar. Een mooi boekwerk dat de lezer in woord en beeld meeneemt in de historische rijkdom van het Land van Zwentibold. Het jaarboek is verkrijgbaar bij boekhandel Krings in Sittard en Primera in Stein en Sittard. Op vertoon van deze bon betaalt u geen € 19,50 maar € 17,00. Bestellen kan ook via: hjlvz@hotmail.com. Na ontvangst van uw betaling, kunt u het boek ophalen in Sittard (het adres ontvangt u per mail). Eventuele verzendkosten bedragen € 4,00. Meer informatie? Google op ‘historisch jaarboek Land van Zwentibold’.

Historisch Jaarboek

Hotto 3-in-1

De Hotto biedt u ongekend gemak in de keuken. Wachten tot het water eindelijk kookt, behoort tot het verleden. Deze kraan bespaart u veel tijd! Maak nu kennis met de Hotto: een 3-in-1-kraan die naast koud en warm water, ook kokend water levert. De Hotto heeft de allure van een designproduct, is aantrekkelijk geprijsd en erg makkelijk zelf te installeren. Elke Hotto-kraan beschikt over een kindveilige bedieningsknop. Veiligheid staat voorop! De set bestaat uit een kraan, 8l boiler en aansluittoebehoren. Inclusief: Hotto CombiCompact waterbehandelingsysteem voor extra lange levensduur en comfort. Ervaar nu zelf de betaalbare luxe van Hotto: van € 868,- voor € 749,-.  

Hotto 3-in-1

Meer informatie

Reizen met Djoser

Wel al reisplannen maar nog niet geboekt? Bekijk dan ons ruime aanbod op www.djoser.nl. We organiseren meer dan tweehonderd verschillende reizen naar zo’n honderd landen. Onze reizen zijn voor iedereen die individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Vervoer en verblijf zijn prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor u klaar én u heeft de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Bent u een actieve reiziger? Bekijk dan  onze wandel- en fietsreizen op djoser.nl/wandel-en-fiets. Op djoser.nl/familiereizen vindt u reizen speciaal voor het hele gezin én we hebben sinds kort reizen met extra nadruk op cultuur, natuur of gastronomie. Boek nu en ontvang met de code RABO17 € 50,- korting per persoon!

Reizen met Djoser

Meer informatie

De 'R' is weer in de maand!

De SOLIS Multi Slow Juicer XXL is een sapcentrifuge met geniale koudperstechnologie. Handig: extra grote opening, handige opvangbak voor pulp, 3 verschillende zeven (voor sappen, smoothies en vruchtendesserts), druppelstop, veiligheidsschakelaar, antislipvoetjes en opbergruimte voor netsnoer. Van € 399,90 voor € 299,90 (gratis verzending).

De 'R' is weer in de maand!

Klik hier voor meer informatie

Speciale ledenactie van seniorweb

Wilt u meer zelf doen online, zoals uw bankzaken regelen? SeniorWeb helpt al twintig jaar lang senioren op weg in de digitale wereld, zodat u zelfstandig de dingen kunt doen die u belangrijk vindt. Rabobank-leden krijgen nu bij een lidmaatschap van € 31,- per jaar het boek 'Veilig en vertrouwd online' ter waarde van € 10,50 cadeau.

Speciale ledenactie van seniorweb

Klik hier voor meer informatie

Schakelaar tegen inbraak

Nooit meer in een donker huis thuiskomen. Werkt op de schemer, dus instellen niet nodig en is draadloos. Er gaan drie lampen aan als het donker wordt en uit aan het einde van de avond. S’ nachts gaat iedere lamp een paar minuten op willekeurig tijdstip aan. Inclusief afstandsbediening. Bestel met € 10 korting (nu € 59,95) via www.klantvoordeelshop.nl/rabobank

Schakelaar tegen inbraak

Klik hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven