Verborgen parels van de Westelijke Mijnstreek

PharmaCell

De Westelijke Mijnstreek staat bekend om zijn innovatieve bedrijvigheid. In een zesdelige videoserie ‘De Verborgen Parels’ richt Rabobank Westelijke Mijnstreek, zes weken lang, de spotlight op een aantal bedrijven waar bijzondere, vaak verrassende, innovatieve producten worden gemaakt. Hoewel deze bedrijven niet bekend zijn bij het grote publiek, doen ze zeker niet onder voor de grote namen. Hun verhalen zullen je verrassen.
Deze week alweer de laatste parel in een reeks van 6. Ontdek verborgen parel Geonius in Geleen.

Geonius

Ingenieursbureau Geonius in Geleen werkt aan grote projecten door heel Nederland. Het welzijn van de circa 200 medewerkers gaat boven het maken van winst en dat maakt Geonius een bijzonder bedrijf.

Klik hier voor het filmpje over Geonius

Geonius is een middelgroot interdisciplinair ingenieursbureau met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Door hun unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, landschap, archeologie en ecologie zijn zij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren.
Geonius werkt voor de aannemerij, overheden, ingenieursbureaus, particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Positieve bedrijfscultuur

Geonius hecht grote waarde aan hun positieve bedrijfscultuur. Het bedrijf zet zich in om een omgeving te creëren waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarin iedereen gelijk is. De medewerkers maken Geonius immers tot een succes.

Sittard, 16-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail