Een huis kopen of verbouwen? Rabobank helpt je graag!

Financieel Advies Rabobank Westland

Overweeg je een huis te kopen? Een leuke, maar spannende stap. Met een koophuis kun je een spaarpotje opbouwen voor later als je aflost op de hypotheek. Maar dan moet je die hypotheek eerst krijgen. Hoe haalbaar is dat in jouw situatie? Met inzicht, tips en oplossingen helpen we jou stap voor stap naar je droomhuis. Dat doen we zowel online als offline op één van onze kantoren.

Gratis oriëntatiegesprek

Ben je van plan een huis te kopen, dan wil je zo snel mogelijk weten wat je maximaal kunt lenen. In het Rabobank Hypotheekdossier op onze website kun je een uitgebreide hypotheekberekening maken. Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit kan op één van onze kantoren maar ook door middel van een videogesprek of telefonisch. Tijdens het oriëntatiegesprek kijken we naar je woonwensen en je financiële situatie, maken we een inschatting van de maandlasten en geven we algemene informatie over bijvoorbeeld onze hypotheektarieven en hypotheekvormen.
Heb je een woning gevonden? Dan helpen we je in een adviesgesprek bij het nemen van beslissingen over je hypotheek. Door je goed voor te bereiden op dit gesprek, bijvoorbeeld door het invullen van het Rabobank Hypotheekdossier, kun je besparen op de advieskosten.

Ga naar Rabobank Hypotheekdossier

Je huidige woning verbouwen

Heb je al een koopwoning en denk je erover om te gaan verbouwen? Bijvoorbeeld een uitbouw, nieuwe badkamer of energiebesparende aanpassingen? Ook dan informeren en adviseren onze adviseurs je graag over de financiële mogelijkheden.

Vrijblijvende afspraak maken

29-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn