Je eerste huis kopen?

Mensen bekijken plattegrond

Je wilt dolgraag je eerste huis kopen. Dan wordt er vandaag de dag nogal wat van je gevraagd. Wij geven je graag advies op basis van jouw situatie.

Eerste-Huis-Event 16 oktober 2019

Speciaal voor starters op de woningmarkt organiseren we een Eerste-Huis-Event waar je terecht kunt met al je vragen. We zetten namelijk een makelaar, notaris en financieel adviseur samen aan tafel en behandelen alle punten die je als starter moet weten. Uiteraard is er voldoende ruimte in het programma en tijdens de borrel om zelf je vragen te stellen, een eerste financiële check te doen en eventueel een vervolgafspraak in te plannen.

Programma

  • 18.30 - 19.00 uur: Inloop
  • 19.00 - 20.15 uur: Tafelgesprek 'Een huis kopen, wat komt daarbij kijken?'
  • 20.15 - 20.30 uur: Vragen uit de zaal
  • 20.30 - 21.30 uur: Borrel

Bereikbaarheid
Locatie: Rabobank Westland, Leehove 65 De Lier
Parkeren: Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor ons pand (gelegen aan de A20)

Aanmelden
Wil je bij deze avond aanwezig zijn, meld je dan snel aan via onderstaande link. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Kom je graag samen? Geen probleem, je kunt je met maximaal 4 personen aanmelden voor dit event. Heb je vragen over je aanmelding, stuur een mail naar Communicatie.Westland@rabobank.nl. Andere vragen kun je stellen via FinancieelAdvies.Westland@rabobank.nl

Meld je aan

Oriënteren is gratis

Ben je niet in de gelegenheid om naar het Eerste-Huis-Event te komen maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Een eerste oriëntatiegesprek is gratis bij ons. Dit kan op een van onze kantoren maar is zelfs ook mogelijk via een videogesprek. Bel 0174-215 215 of kijk voor meer informatie op onze website.

Lees meer

De Lier, 30-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn