Kantoor in Maassluis weer open vanaf maandag 29 juni

Kantoor Maassluis weer open vanaf 29 juni

Vanaf maandag 29 juni is het Rabobank kantoor aan de Uiverlaan in Maassluis weer geopend. Klanten van de bank kunnen daar van 12.00 tot 17.00 uur op afspraak terecht voor advies en het regelen van hun bankzaken.

Het RIVM en de Nederlandse overheid kondigden half maart extra maatregelen aan om de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Aansluitend daarop werden diverse lokale bankkantoren gesloten. Inmiddels versoepelt de overheid de maatregelen stapsgewijs. Rabobank bekijkt dan ook welke kantoren de komende tijd weer geopend kunnen worden. Uiteraard op een verantwoorde wijze, de veiligheid van klanten en medewerkers staat voorop. Het kantoor in Maassluis is het eerste kantoor dat weer op gaat in deze regio, naast het kantoor in De Lier dat ook de afgelopen periode geopend bleef.

Afspraken en bezoek

Uiteraard staat jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Naast de veiligheidsmaatregelen die het RIVM hanteert, willen we je vragen rekening te houden met de volgende zaken:

  • Heb je vragen? Kijk altijd eerst of je de antwoorden op www.rabobank.nl kunt vinden. Typ je vraag in de zoekbalk in (rechts boven op de website) en zie direct waar je de antwoorden kunt vinden.
  • Ook zijn er heel veel zaken die je via de Rabo App kunt regelen. Kijk hier wat je allemaal zelf via de app regelt.
  • Kan je het niet zelf regelen? Misschien kan het toch nog even wachten. Kom alleen naar kantoor voor dringende zaken.
  • Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen de wachttijden van de geopende vestigingen langer zijn dan je normaal van ons gewend bent.
  • Voor advies over jouw hypotheek, vermogen of onderneming? Bel 0174 215 215 of neem contact op met jouw adviseur.

Ben je verkouden, griepklachten, last van benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak? Of heeft iemand binnen jouw gezin deze klachten? Dan blijf je thuis. Stel je vragen via de chatfunctie in de Rabo App of bel op 0174 215 215, dan helpen we je verder

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0174 215 215 (particulier) of 0174 215 000 (zakelijk).

Maassluis, 28-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn