Ledenbijeenkomsten

Ledenbijeenkomsten

Tijdens de 'Week van de coöperatie' organiseren wij speciaal voor onze leden drie bijeenkomsten met inspirerende sprekers.

'Cybercrime' met John van den Heuvel

Op maandag 30 oktober vertellen journalist en cybercrime-expert John van den Heuvel en voormalig hacker Rickey Gevers onze leden alles over cybercriminaliteit, technieken en oplossingen.

'Een reis door de rijke sporthistorie' met Jack van Gelder

Een avond vol mooie beelden, achtergrondverhalen uit de sporthistorie en actualiteit op donderdag 2 november. Jack van Gelder blikt terug op hoogtepunten uit de Nederlandse historie van o.a. voetbal, hockey en de Olympische spelen. En natuurlijk komen ook sporters uit de Westlandse regio aan bod.

'Trendz! Op naar 2030' met Richard van Hooijdonk

Donderdag 7 november zijn we te gast in het World Horti Center. Richard van Hooijdonk neemt onze leden die avond mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Ook gaat hij in gesprek met innovatieve ondernemers uit de Westlandse regio.

Aanmelden

Leden van Rabobank Westland kunnen zich voor één van deze bijeenkomsten aanmelden met een persoonlijke code. Deze code staat vermeld op de uitnodiging die per post verstuurd is.

Aanmelden en meer informatie

De Lier, 3-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn