MKB Digiwerkplaats voor ondernemers die aan de slag willen met digitalisering

MKB Digiwerkplaats voor ondernemers die aan de slag willen met digitalisering

Wil je advies over wat digitalisering voor jouw onderneming kan doen? Meld je dan aan voor een of meerdere projecten van de MKB Digiwerkplaats. De MKB Digiwerkplaats organiseert ook in september weer verschillende projecten op het gebied van online marketing en digitalisering in samenwerking met studenten van de ICT-opleidingen van de Haagse Hogeschool, mboRijnland en ROC Mondriaan. Zij gaan aan de slag om oplossingen te vinden voor digitaliseringvraagstukken van MKB ondernemers.

Digitalisering biedt grote kansen voor ondernemers

Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen, meer omzet en klanten via online sales- en marketingactiviteiten of beter inzicht in klantbehoefte door slim gebruik te maken van beschikbare data. Voor veel ondernemers is het een grote stap om die kansen te benutten door gebrek aan tijd, kennis en geld. Dure ICT-specialisten inschakelen of eigen personeel bijscholen is vaak geen optie. De MKB Digiwerkplaats biedt uitkomst en speelt in op de behoefte van ondernemers om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van digitalisering.

Nieuwe projecten in september van start MKB Digiwerkplaats

In september staat een aantal projecten op de planning om MKB'ers te helpen:

  • innovatie- en optimalisatieadvies
  • bedrijfsdata inzetten om efficiënte beslissingen te nemen
  • creëer waarde uit je data.

Ondersteuning MKB Digiwerkplaats

De MKB Digiwerkplaats is opgericht door de Haagse Hogeschool en is een samenwerkingsverband tussen onder andere de Haagse Hogeschool en de gemeentes Den Haag, Zoetermeer, Delft, en Provincie Zuid Holland met als doel de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven in de regio Haaglanden te verbeteren. Het initiatief wordt ondersteund door een groot aantal intermediaire organisaties: Rabobank, MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag, Businessclub Netwerk Zoetermeer, MKB Delft, ICT-kring Delft en Bouwend Nederland Randstad Zuid.

De Lier, 21-7-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn