Persoonlijke hulp bij hypotheekvragen

Het kopen van een huis is een serieuze aangelegenheid. U maakt keuzes voor langere tijd, dus is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Rabobank begeleidt u zo veel mogelijk persoonlijk in dit proces. Dus heeft u vragen? We staan voor u klaar.

Wekelijks Inloopspreekuur in Naaldwijk

Elke vrijdag kunt u vrijblijvend binnenlopen op ons kantoor in Naaldwijk (Patijnenburg 12) voor een gratis oriëntatiegesprek. Er zitten dan financieel adviseurs voor u klaar, die al uw vragen kunnen beantwoorden en uw mogelijkheden kunnen bespreken. Het enige wat handig is om mee te nemen is een recente salarisstrook (ook van uw partner) en - indien van toepassing - de WOZ-waarde van uw huidige woning. Voor deze gesprekken hoeft u dus geen afspraak te maken.

Andere dag of tijdstip? Binnen drie dagen aan tafel

Heeft u liever een andere afspraak op een ander tijdstip? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact met ons op via (0174) 215 215 en we zitten, als u dat wilt, binnen drie dagen alsnog met elkaar om tafel.

Meer informatie en oriëntatie?

Als u meer wilt weten over onze hypotheken, dan hebben we online de nodige informatie beschikbaar voor u. Of het nu gaat om uw eerste huis, een nieuwbouwhuis, een verbouwing of een koop als zzp-er: voor iedereen hebben we een passende oplossing.

Bekijk alle hypotheekinformatie op rabobank.nl/hypotheek

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven