Elke vrijdag Hypotheek Inloopspreekuur in Naaldwijk

Heb je je droomhuis al op het oog? Of wil je eerst weten wat je mogelijkheden zijn? Kom dan vrijblijvend langs op ons Hypotheek Inloopspreekuur: elke vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur op onze vestiging in Naaldwijk (Patijnenburg 12)

Hoe werkt het?

Als je een huis gaat (ver)kopen, komt er veel op je af. Wat is dan voor jouw situatie financieel haalbaar en verstandig? Laat je daarom goed informeren. We helpen je daar graag bij. Dat kan via een vrijblijvend gesprek tijdens ons reguliere inloopspreekuur, elke vrijdagmiddag van 12:00 tot 17:00 op onze vestiging in Naaldwijk. Hier leggen we uit wat je mogelijkheden zijn en hoe het Hypotheekdossier werkt. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen voor een afspraak: (0174) 215 215.

Meer over 'Hypotheek binnen een week'

Woonweken

Op een laagdrempelige manier in gesprek gaan over wat er allemaal komt kijken bij het kopen of (ver)bouwen van een (eerste) huis en het financieren hiervan. Dat is waar het om draait tijdens de Rabo Woonweken! 

Zoals elk jaar kan je tijdens de NVM Open Huizen Dag (30 september) zonder afspraak bij ons kantoor in Naaldwijk naar binnen lopen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit jaar zijn wij ook op zaterdag 23 september en zaterdag 7 oktober van 09:00 - 14:00 uur geopend. Zo kan je goed voorbereid op huizenjacht.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven