Rabo ClubSupport 2019

Rabobank Westland: € 200.000 voor verenigingsleven met Rabo ClubSupport!

Rabobank Westland: €200.000 voor vereningingsleven met Rabo ClubSupport!

De vele verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Daarom organiseert Rabobank Westland ook dit jaar weer Rabo ClubSupport. Een mooie kans voor de clubs om de clubkas te spekken! Dit jaar verdeelt Rabobank Westland een bedrag van maar liefst € 200.000,- over de 269 deelnemende clubs uit Westland, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland. Leden van de bank hebben door middel van stemmen bepaald welke verenigingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is.

Zinderende slotavond

Maandag 18 november vond de slotavond van Rabo ClubSupport plaats in WestlandTheater De Naald. West Percussion verzorgde een knallende openingsact voor een volle zaal. Aansluitend werden de winnaars van de extra prijzen bekend gemaakt en vond de uitreiking van de cheques. Het hoogste bedrag (€ 3.775) was voor de vrijwillige Reddingsbrigade ‘s-Gravenzande. Daarna volgden IJsvereniging Hard gaat-ie uit De Lier en De Zonnebloem Naaldwijk-Maasdijk.

Extra prijzen

De Originaliteitsprijs, een cheque van € 500,- voor de beste promotiecampagne, ging naar KABAAL ! Sambaband uit ‘s-Gravenzande. De tweede en derde prijzen waren voor Muziekvereniging Liora en Scouting Kwintsheul.
De aanwezige clubs konden daarnaast kans maken op een extra prijs van € 250. Deze twee prijzen gingen naar Theatergroep Wateringen en Jeu de Boule Quintus.
Cabaretduo Anne & Lisa sloten de avond af met een optreden. Eerder waren zij de winnaar van het Rabo Talenten Concours in WestlandTheater De Naald.

20-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn