Rabobank Westland doneert ruim € 350.000,- aan maatschappelijke en innovatieve projecten!

Uitreiking cheques

Als coöperatieve bank geven wij ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving, onder andere via het RaboWestlandfonds en het Innovatiefonds. Met deze fondsen steunen we sociaal-maatschappelijke initiatieven en innovatief ondernemerschap. In 2019 is vanuit de twee fondsen een bedrag van ruim € 350.000,- uitgekeerd.

Feestelijke uitreiking cheques

Alle verenigingen, stichtingen en ondernemers die het afgelopen jaar een bijdrage hebben ontvangen uit het RaboWestlandfonds en Innovatiefonds werden maandag 17 februari jl. uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst op ons kantoor in De Lier. Daar presenteerden de organisaties hun project en werden de cheques officieel overhandigd.

Budget 2020

‘Geweldig dat er zoveel maatschappelijke en innovatieve initiatieven in de Westlandse regio worden ontplooid en dat wij die met een financiële bijdrage kunnen ondersteunen. Op deze manier werken we met elkaar aan een sterke en duurzame regio’, aldus directievoorzitter Gerard van Hoeven. Gerard roept ook andere organisaties op een beroep te doen op de fondsen. ‘Dit jaar hebben we voor het Innovatiefonds een bedrag van maar liefst € 700.000,- gereserveerd en voor het RaboWestlandfonds € 300.000,-. Aarzel dus niet om een aanvraag te doen voor een maatschappelijk of innovatief project!’

De Lier, 19-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn