Startende ondernemers

Startersteam Rabobank Westland

Het Startersteam van Rabobank Westland staat klaar voor iedere ondernemer die van plan is een eigen bedrijf te starten of reeds gestart is. Omdat er veel komt kijken bij het opzetten van een onderneming biedt Rabobank Westland graag haar kennis en netwerk om zo iedere Westlandse ondernemer vliegend van start te laten gaan.

Start als een raketpakket

Speciaal voor startende ondernemers is het Start als een raket pakket samengesteld welke je op kunt halen bij een van onze kantoren in Naaldwijk, ’s Gravenzande, De Lier, Maassluis of Wateringen. In dit starterspakket zit de nodige informatie en handige tips voor elke startende ondernemer en uiteraard een leuke Rabobank gadget! Laat ons via MKB.westland@rabobank.nl weten waar je het pakket (gratis) wilt ophalen.

MKB.westland@rabobank.nl

Sterk van start

Als startende ondernemer kun je bij de Rabobank gebruik maken van startersvoordelen. Met Rabo Startersvoordeel maak je een jaar lang zonder kosten gebruik van de zakelijke rekening, Interpolis aansprakelijkheidsverzekering (6 maanden premievrij) én van bijna al onze producten voor betalen en ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/startersvoordeel.

www.rabobank.nl/startersvoordeel

Workshop Personal Branding

Personal branding betekent vrij vertaald dat je jezelf als authentiek persoon 'in de markt zet'. Door jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar en hoorbaar te maken, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. Voor starters en zzp'ers van groot belang om succesvol te worden als ondernemer.

Om die reden nodigen wij startende ondernemers (tot 2 jaar gestart) en zzp'ers (tot 5 jaar gestart) graag uit om op woensdag 28 maart de workshop 'Personal Branding' bij te wonen op ons hoofdkantoor in De Lier. Niemand minder dan Nederlands Kampioen Pitchen, Jouri Schoemaker, is die avond te gast en gaat o.a. in op het belang van netwerken en dé perfecte pitch.

Wanneer: woensdag 28 maart
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Waar: Rabobank Westland - Leehove 65, De Lier

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur: Inloop
  • 19.30 - 21.00 uur: Life's a pitch - Jouri Schoemaker
  • 21.00 - 22.00 uur: Netwerkborrel

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn?

Klik hier om je aan te melden

Contact

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek om gewoon eens geheel vrijblijvend van gedachten te wisselen en te sparren over jouw ideeën en mogelijkheden, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 0174-215 000 of MKB.westland@rabobank.nl

MKB.westland@rabobank.nl

Voor meer startersinformatie, kijk op ikgastarten.nl

De Lier, 12-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn