Startende ondernemers

Startersteam Rabobank Westland

Het Startersteam van Rabobank Westland staat klaar voor iedere ondernemer die van plan is een eigen bedrijf te starten of reeds gestart is. Omdat er veel komt kijken bij het opzetten van een onderneming biedt Rabobank Westland graag haar kennis en netwerk om zo iedere Westlandse ondernemer vliegend van start te laten gaan.

Start als een raketpakket

Speciaal voor startende ondernemers is het Start als een raket pakket samengesteld welke je op kunt halen bij een van onze kantoren in Naaldwijk, ’s Gravenzande, De Lier, Maassluis of Wateringen. In dit starterspakket zit de nodige informatie en handige tips voor elke startende ondernemer en uiteraard een leuke Rabobank gadget! Laat ons via MKB.westland@rabobank.nl weten waar je het pakket (gratis) wilt ophalen.

MKB.westland@rabobank.nl

Sterk van start

Als startende ondernemer kun je bij de Rabobank gebruik maken van startersvoordelen. Met Rabo Startersvoordeel maak je een jaar lang zonder kosten gebruik van de zakelijke rekening, Interpolis aansprakelijkheidsverzekering (6 maanden premievrij) én van bijna al onze producten voor betalen en ontvangen. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/startersvoordeel.

www.rabobank.nl/startersvoordeel

Startersevent

Op donderdag 28 september 2017 organiseert Rabobank Westland een gratis startersevent. Tijdens deze bijeenkomst wordt Dé Rabo Start Award uitgereikt aan de starter van het kwartaal en spreekt rasondernemer Wouter Staal - Founder en Managing Director van het succesvolle concept Yoghurt Barn - over hoe het voor hem allemaal begonnen is. De avond wordt begeleid door niemand minder dan presentator Jeroen Toet. Een avond vol inspiratie, kennis en netwerk!

Het programma is als volgt;

  • 19.00 – 19.30 uur             : Inloop 
  • 19.30 – 19.45 uur             : Welkom door Rabobank Westland
  • 19.45 – 20.30 uur             : Wouter Staal – Yoghurt Barn
  • 20.30 – 20.45 uur             : Gelegenheid voor vragen
  • 20.45 – 21.00 uur             : Uitreiking – Dé Rabo Start Award
  • 21.00 – 22.00 uur             : Borrel
  • 22.00 – 22.15 uur             : Afronden en einde

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn?

Klik hier om je aan te melden

Contact

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek om gewoon eens geheel vrijblijvend van gedachten te wisselen en te sparren over jouw ideeën en mogelijkheden, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 0174-215 000 of MKB.westland@rabobank.nl

MKB.westland@rabobank.nl

Voor meer startersinformatie, kijk op ikgastarten.nl

De Lier, 12-6-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn