Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Westland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Westland vertegenwoordigt de bijna 28.000 leden in de regio Westland. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Westland. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Kamerplant met korting

Wie bij De Carlton Tuincentrum binnenstapt, is meteen in the mood voor groen. Hier vind je hippe tuin- en woonaccessoires en natuurlijk heel veel groen voor binnen en buiten. Tegen inlevering van de coupon uit Rabo &Co (jaarspecial Westland) krijg je 20% korting op één kamerplant naar keuze (excl. lopende aanbiedingen). Deze actie is geldig t/m 31 januari 2021.

Ledenaanbieding

Ga naar de website van De Carlton Tuincentrum

Een gratis glaasje Limoncello

In het hart van ’s-Gravenzande is Italiaans specialiteitenrestaurant Poveretti gevestigd. Hier willen de eigenaren Italiaanse lekkernijen graag introduceren bij het brede publiek. Gewoon, omdat ze erin geloven. Nieuwsgierig? Kom dan, zodra de horeca weer open mag, lekker proeven. Bij inlevering van de coupon uit Rabo &Co (jaarspecial Westland) krijg je bij besteding van tenminste € 30,- p.p. in het restaurant op doordeweekse dagen een gratis glaasje limoncello! (Max. twee personen per coupon). Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2021

Ledenaanbieding

Ga naar de website van Poveretti

Cryotherapie met korting

Ervaar de nieuwste technologie bij JPT Personal Training & Coaching: cryotherapie! Drie minuten in min 110 graden brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Cryotherapie versterkt het immuunsysteem, geeft een energie-boost, verhelpt huidproblemen, zorgt voor een betere nachtrust en nog veel meer. Als lid van onze bank krijg je 10% korting op een proefles cryotherapie van drie minuten! Proberen? Meld je dan aan via info@jptraining.nl o.v.v. ‘RABO&CO’. Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2021

Ledenaanbieding

Ga naar de website van JPT Personal Training & Coaching

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven