Vestiging in Wateringen sluit definitief

Vestiging in Wateringen sluit definitief

De afgelopen jaren nam het bezoek aan het kantoor steeds verder af. Klanten regelen hun bankzaken steeds meer via internet of de Rabo app, vragen worden veelal gesteld via chat of telefoon en adviesgesprekken vinden in toenemende mate plaats door middel van een videoverbinding. Door de coronacrisis nam deze digitale ontwikkeling verder toe en de noodzaak om naar een bankkantoor te komen, is steeds minder geworden. Daarom hebben we het besluit genomen om het kantoor in Wateringen definitief te sluiten.

Nog steeds dichtbij

Rabobank blijft aanwezig in de Westlandse regio. Voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken of een persoonlijk adviesgesprek bent u (op afspraak) van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur van harte welkom op ons kantoor aan Leehove 65 in De Lier of van 12.00 tot 17.00 uur in Maassluis. Het kantoor in Naaldwijk is op dit moment nog gesloten in verband met de coronamaatregelen. Ook kunt u een afspraak maken voor een telefoon- of videogesprek met een van onze adviseurs. Heeft u hulp nodig bij het regelen van uw bankzaken en kunt u zelf niet naar de bank komen? Dan is het mogelijk om bij u thuis of op een andere gewenste locatie een afspraak te maken met de mobiele adviseur.

Verbonden met de samenleving

Als coöperatieve bank zijn wij betrokken bij verschillende maatschappelijke activiteiten in de regio en zijn we actief in lokale netwerken. Ook daar kunt u onze medewerkers aanspreken. Zij kunnen u niet altijd direct helpen, maar zetten uw vraag dan graag door naar een collega.
Ook op deze wijze blijven wij dicht bij onze klanten en zijn we actief in de lokale samenleving.

Online bankieren

Ook online zijn wij dichtbij. Via uw mobiele telefoon, tablet of computer kunt u veel bankzaken eenvoudig regelen waar en wanneer het u uitkomt.

Geldautomaten

Sinds vorig jaar maken de geldautomaten van Rabobank en die van de andere banken plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid, zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Geldmaat kiest ervoor om de geldautomaten op een andere plek in Wateringen terug te laten komen. De geldautomaten aan de Heulweg worden begin december gesloten.

Maassluis, 20-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn