Geldautomaat Vermiljoenstraat

Pinpas

De Rabobank ziet het aantal pogingen tot plofkraken op geldautomaten toenemen. De zware explosieven die daarbij worden gebruikt kunnen grote schade aanrichten. De bank neemt daarom maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen en de schade na plofkraken beperken. De bank heeft daarbij vooral oog voor de veiligheid van omwonenden. Door de maatregelen kunnen sommige geldautomaten per direct verminderd beschikbaar zijn.

Per locatie zijn de maatregelen verschillend. André Rolloos, Directeur Private Banking & Particulieren Rabobank Zaanstreek: “Onlangs hebben wij gesproken met de voorzitter van de Vereniging van Eigenaren Spaansgroenstraat te Zaandam. De bewoners van de appartementen maakten zich ongerust over de geldautomaat aan ons voormalig kantoor aan de Vermiljoenstraat. Na overleg met elkaar hebben wij besloten om deze geldautomaat te sluiten.“

“Het streven is steeds om de beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk te handhaven. Gelukkig zijn er alternatieven voor het opnemen van geld in de nabije omgeving. Wij blijven in onze gehele regio de mogelijkheid aanbieden om over contant geld te beschikken. Onze dienstverlening voorziet hierin op de volgende manieren, zoals door het inzetten van mobiele adviseurs in. Voor de klanten die niet in staat zijn bankzaken online te regelen of naar één van onze kantoren te komen, dan komen wij naar de klant”, aldus Rolloos.

Zaandam, 1-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn