GreenHome bijeenkomst MKB

man installeert zonnepanelen

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzaam huis biedt huiseigenaren veel voordelen, maar ze ervaren de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met GreenHome die particulieren eenvoudig in contact brengt met lokale installateurs, isolatiebedrijven, glaszetters en aannemers.

GreenHome: gemakkelijk en transparant

Rabobank is een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de huiseigenaar en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

HuisScan geeft direct inzicht

Huiseigenaren oriënteren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt.

Doe de gratis HuisScan

Aanmelden bij GreenHome

Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Op 20 juni 2018 organiseert uw bank een informatiebijeenkomst voor ondernemers. Deze vindt plaats in ons kantoor aan de Wielingenstraat 2 in Purmerend. Aanvang 18.00 uur.

Of ga naar GreenHome.nl of neem contact met ons op

Purmerend, 4-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn