Kantoren Krommenie en Oostzaan blijven tijdelijk gesloten

Kantoor Krommenie

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn onze kantoren in Krommenie en Oostzaan sinds half maart tijdelijk gesloten. Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan, blijven deze twee kantoren in de Zaanstreek vooralsnog gesloten. Complexere bankzaken kun je echter regelen via de telefoon of een videogesprek. Fysieke afspraken zijn mogelijk op ons kantoor in Zaandam, Ankersmidplein 15.

Online bankieren

Bereikbaarheid gaat anno 2020 verder dan enkel fysieke kantoren. Klanten vragen 24/7 digitale dienstverlening en maatwerk op locatie. Steeds minder klanten brengen een bezoek aan een Rabobankvestiging. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van Rabo Internetbankieren en de Rabo App om bankzaken te regelen. Dit kan online, via chat of telefonisch waardoor een bezoek aan de bank slechts beperkt nodig is. Ontdek wat je allemaal zelf online via de app kunt regelen. Mocht je ondanks deze mogelijkheden alsnog een bezoek aan je lokale bank willen brengen dan kan dat uiteraard. Je kunt terecht op ons kantoor in Zaandam, Ankersmidplein 15.

Sealbag

Zakelijke klanten kunnen voor het afstorten van geld terecht bij de sealbag-automaten in Krommenie (Heiligeweg) en Zaandam (Rustenbrug).

Zaandam, 4-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn