Loop binnen met uw woonvragen

Met al uw vragen over hypotheken kunt u zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank Zaanstreek. Tijdens ons inloopspreekuur kunt u uw vragen stellen aan onze adviseurs. U krijgt in 30 minuten meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Tijd en locatie

U bent op iedere donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur van harte welkom in onze vestiging aan het Ankersmidplein in Zaandam.

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

Bereid u alvast voor

U kunt nu al zelf een schatting krijgen van hoeveel u kunt lenen. Open daarvoor online een Rabobank Hypotheekdossier. Zo bent u goed voorbereid.

Meer over het Rabobank Hypotheekdossier

Afspraak maken

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs op telefoonnummer (075) 890 30 30. Vindt u het prettig wanneer het gesprek voor aankoop van een woning bij u thuis plaatsvindt? Onze adviseur Sander de Wit is heel flexibel. Wanneer u een huis op het oog heeft, komt hij graag bij u thuis als dat u beter uitkomt. Sander is bereikbaar op 06 30 63 58 02. Het is tevens mogelijk om een gesprek via videogesprek te voeren. Een videogesprek is hetzelfde als een live gesprek met een financieel adviseur, maar dan via video. Er worden dezelfde onderwerpen besproken als bij een live afspraak. Je bespaart alleen een hoop reistijd en je zit in je eigen omgeving. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Meer informatie videogesprek

Maak een afspraak

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven