Nieuwe samenstelling ledenraad

Nieuwe samenstelling ledenraad

Wij gaan voor een betere wereld waar we samen aan werken. Vanuit de missie 'Growing a better world together' draagt Rabobank bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. Als coöperatieve bank, zet Rabobank haar kennis, netwerk en financiën in om de regio sterker te maken.

Nieuwe samenstelling van onze ledenraad

Onze ledenraad behartigt het belang van onze klanten en leden. De ledenraad is betrokken bij lokale activiteiten en is sparringpartner voor directie en raad van commissarissen. Jaarlijks vinden er wisselingen plaats in de samenstelling. Rabobank Zaanstreek heet de nieuwe ledenraadsleden Bart Bos, Hans Brinkhuis,Arif Ilgun, Daan Hos, André Klijnsma, Seval Ozcan, Sarah Vermoolen en Nathan Windrich van harte welkom! Benieuwd naar alle ledenraadsleden van Rabobank Zaanstreek?

Kom jij de ledenraad versterken?

Momenteel hebben wij vacatures voor onze ledenraad. Onze ledenraad vormt zoveel mogelijk een afspiegeling van onze leden in de Zaanstreek. Ook daarom nodigen wij graag jonge kandidaten en/of kandidaten met een cultureel diverse achtergrond van harte uit te reageren. Check onderstaande informatie en als het iets voor jou is, meld je aan!

Zaandam, 12-7-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn