Goed van start met ondernemen

Starterscoaching

Ervaren ondernemers uit onze ledenraad coachen startende ondernemers. Zij helpen graag een handje en doen dit vrijwillig. De coach is ervaringsdeskundige en een kritische sparringpartner, die het overzicht bewaakt. Dat zorgt voor rust. Als starter blijft u de ondernemer die de route bepaalt en de beslissingen neemt.

Maak ook kennis met een coach
Stuur ons een mail als u kennis wilt maken met een coach. Geef hierin aan wie u bent, wat u doet en welke behoefte aan coaching u heeft. Zo kunnen wij een goede match maken met een van onze ledenraadsleden.

Meld u aan

Startup Zaanstreek

Startup Zaanstreek koppelt investeerders en startups aan elkaar. Wij organiseren evenementen, begeleiden startups en vinden de juiste financiering.

Meld uw startup aan voor 10 mei en doe mee met de voorronde van Present Your Startup 2016. Maandag 30 mei hoort u via de mail of u door bent. Vind meer informatie en meld u aan via Startupzaanstreek.nl.

Volg en contact ons op Twitter met #PYS2016

Meld u aan via Startupzaanstreek.nl

De Jonge Bedrijven Borrel

Rabobank Zaanstreek organiseert de Jonge Bedrijven Borrel, speciaal voor ondernemers met een jong bedrijf. Tijdens deze netwerkborrel staat altijd een actueel thema centraal. Zorg dat u erbij bent! Houd deze website in de gaten voor de volgende datum.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven