Zaan2Connect, de sleutel tot kennis

Hoe succesvol is jouw bedrijf? Wil je doorgroeien, meer klanten binnenhalen en jezelf als ondernemer ontwikkelen? Kom dan naar één of meer gratis kennissessies bij Zaan2Connect.

Als starter, mkb’er of zzp’er is het altijd handig om kennis op te blijven doen over ondernemen. Het kan je bedrijf een boost geven. Daarom bieden wij je het hele jaar door een aantal gratis workshops aan. Je kunt ze allemaal volgen of een keuze maken uit de sessies die jij interessant vindt. Dat is helemaal aan jou!

De volgende kennissessies kun je de komende tijd verwachten:

Locatie

Zaan2Connect bevindt zich in ons kantoor aan het Ankersmidplein 2 in Zaandam.

24 oktober - Workshop Social Media

Facebook, Twitter, vloggen.... hoe intensief gebruik jij deze social media? En welke voordelen kan het jou als ondernemer precies bieden? Barry Menger van reclamebureau Counter Creatives geeft je tijdens deze workshop tips en trucs om meer uit social media te halen. Hij laat je zien hoe je interessante doelgroepen kunt bereiken, gaat in op welke soort berichten je kunt plaatsen en wat de voordelen zijn van hashtags en het taggen van personen. Bovendien leer je bij deze workshop een aantal handige, tijdbesparende tools kennen. Met Barry zijn tips kun je direct aan de slag voor je eigen onderneming.

16.45 uur: inloop
17.00 uur: workshop
18.00 uur: netwerkgelegenheid
19.00 uur: einde

13 november - Workshop IJs verkopen aan een Eskimo

Verkopen wordt onterecht vaak nog steeds geassocieerd met het beeld van de tweedehands autoverkoper met witte sokken die ons de oren van het hoofd praat. Tijdens deze workshop laat Erik Aapkes van Aprendix zien dat verkopen anders kan. Hij leert je om met de kennis en inzichten over je klant en zijn/haar business efficiënter de behoeften van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar een propositie die aanwijsbare voordelen biedt. Aan het eind van de workshop heb je handvatten om jouw product of dienst makkelijker te verkopen aan jouw klanten.

16.45 uur: inloop
17.00 uur: workshop
18.00 uur: netwerkgelegenheid
19.00 uur: einde

Werkplekken

In Zaan2Connect bieden we naast kennis ook gratis werkplekken aan voor ondernemers.

Interesse? Je leest er hier meer over

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven