Zaan2Connect, de sleutel tot kennis

Hoe succesvol is jouw bedrijf? Wil je doorgroeien, meer klanten binnenhalen en jezelf als ondernemer ontwikkelen? Kom dan naar één of meer gratis kennissessies bij Zaan2Connect.

Als starter, mkb’er of zzp’er is het altijd handig om kennis op te blijven doen over ondernemen. Het kan je bedrijf een boost geven. Daarom bieden wij je het hele jaar door een aantal gratis workshops aan. Je kunt ze allemaal volgen of een keuze maken uit de sessies die jij interessant vindt. Dat is helemaal aan jou!

De volgende kennissessies kun je de komende tijd verwachten:

Locatie

Zaan2Connect bevindt zich in ons kantoor aan het Ankersmidplein 2 in Zaandam.

23 mei – Business Model Canvas - door Bart de Wit

Hoe kun je meer klanten en meer omzet halen? En waar liggen de kansen voor jouw bedrijf in de markt? Bart de Wit helpt je op weg aan de hand van de internationale methode Business Model Canvas. Dan weet jij straks exact hoe je ervoor staat met jouw startup.

Inloop 17.00 uur

Start: 17.30 uur

7 juni – Succesvol pitchen en presenteren – door Patrick van Gils

Of je nu net start met jouw onderneming of al een tijd bezig bent, om succesvol te zijn heb je klanten nodig. Maar dat is niet altijd eenvoudig. Klanten kopen anders dan vroeger. Zij zoeken zelf op internet en komen niet zomaar spontaan aanwaaien. Hoe weten klanten dat ze bij jou aan het juiste adres zijn? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jouw onderneming? Hoe kun je jouw bedrijf nog beter in de markt zetten en jezelf en jouw bedrijf beter pitchen en presenteren? Als je deze vaardigheid beheerst realiseer je meer bekendheid, kom je in contact met meer klanten en realiseer je uiteindelijk meer omzet. Tijdens deze inspirerende workshop leg je de basis voor een onweerstaanbare pitch en presentatie. Deze helpt je om al de volgende dag in contact te komen met nieuwe klanten. Een workshop waar het vooral gaat om ‘ontmoeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan!

Inloop 16.45 uur
Start: 17.00 uur
Eind: rond 19.00 uur

5 juli – Timemanagement – door Patrick van der Gulik

Nog even snel iets printen, voordat je de vergadering ingaat. Een broodje eten? Daar heb je geen tijd voor, dus dan maar gewoon achter je bureau. Iemand terugbellen? Morgen maar…Wil je efficiënter werken en verstandiger omgaan met je tijd? Patrick van der Gulik helpt je te kijken naar je gewoontes. Gewoontes die er langzaam ingeslopen zijn, maar soms niet de beste werkwijze zijn. Hij leert je jouw tijd beter in te delen en prioriteiten beter te stellen, waardoor jouw dag minder stressvol en efficiënter wordt. Wil jij lekkerder werken? Meld je dan aan voor deze workshop.

Inloop 16.45 uur
Start: 17.00 uur
Eind: rond 19.00 uur

Werkplekken

In Zaan2Connect bieden we naast kennis ook gratis werkplekken aan voor ondernemers.

Interesse? Je leest er hier meer over

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven