Rabobank Zeeuws-Vlaanderen

Samen sterker in Zeeuws-Vlaanderen

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Zeeuws-Vlaanderen

Activiteiten

Datum Activiteit Details
28-10-2017 Rabo Beach Battle Op zaterdag 28 oktober gaan maximaal 9 teams de sportieve strijd aan met elkaar tijdens de Rabo Beach Battle, een initiatief van Rabo Next Gen., het jongereninitiatief van de Rabobank.

Lees meer

31-10-2017 Ledenbijeenkomst met Rudolph van Veen Op dinsdagavond 31 oktober organiseren wij een ledenbijeenkomst met Rudolph van Veen. Onze leden zijn van harte uitgenodigd.

Lees meer

7-8-9 november 2017 Contacta Contacta is de netwerkbeurs voor Zuidwest Nederland en Vlaanderen en vindt plaats op 7, 8 en 9 november in de Zeelandhallen in Goes. Samen met de andere Zeeuwse Rabobanken zijn we prominent aanwezig met een stand.

Lees meer

Leden beslissen mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven