Kom jij de ledenraad versterken?

Zeeuws-Vlaanderen zoekt nieuwe ledenraadsleden

Stel je eens voor… Samen met leden bouwen aan de coöperatie van de toekomst. Als ledenraadslid maak je je sterk voor het belang van leden in jouw leefomgeving. Jij maakt het verschil door als ledenraadslid een beweging op gang te brengen, als individu maar ook als collectief. Stel je eens voor… Growing a better world together!

Zeeuws-Vlaanderen zoekt nieuwe ledenraadsleden

De ledenraadsleden zijn voor de Rabobank een antenne in de lokale samenleving, zij vormen de schakel tussen onze bank en leden én zijn een belangrijk sparringpartner voor de directie en raad van commissarissen. De ledenraad vervult een mooie en betekenisvolle rol binnen de coöperatie: zij behartigen de belangen van onze klanten en ruim 21.000 leden in de regio. Daarnaast beslissen zij mee over hoe de bank zich inzet in de samenleving.

Profielschets

Het is belangrijk om als ledenraadslid kennis, ervaring en affiniteit te hebben met één of meerdere maatschappelijke en economische thema’s van de bank. We willen een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de oplossing van het voedselvraagstuk. De volledige profielschets tref je in de link hieronder.

Profielschets ledenraadslid (PDF)

Hoe stel je je kandidaat?

Stuur bij interesse een e-mail met jouw motivatie en een verkorte cv naar communicatie.zwn@rabobank.nl o.v.v. ledenraad Zeeuws-Vlaanderen.

Terneuzen, 18-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn