Uitnodiging Verenigingsavonden

Uitnodiging Verenigingsavonden

Wij nodigen u graag uit voor één van de Verenigingsavonden. Ons sponsor- en donatiebeleid verandert. Hierbij alvast meer informatie. 

Nieuw! Rabobank Clubkas Campagne

We starten in 2018 met de Rabobank Clubkas Campagne. Een prachtige kans om een nog mooiere bijdrage te ontvangen voor het realiseren van een bestedingsdoel binnen uw club! 

En het bijzondere is dat de leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen via het uitbrengen van hun stem de bijdrage voor uw clubkas bepalen. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van én voor leden.

Verenigingsavond blijft

De Clubkas Campagne vervangt de huidige sponsoraanvraag voor verenigingen en stichtingen. De formulieren voor het aanvragen van sponsoring komen hiermee te vervallen. De inspiratie, entertainment en informatieverstrekking van onze bekende traditionele Verenigingsavonden behouden we graag. 

Uw club van de partij?

Op de Verenigingsavonden van 13 en 14 november krijgt u uitleg over de Rabobank Clubkas Campagne, de voorwaarden en de manier waarop u zich hiervoor kunt inschrijven. Een aantal verenigingen zal u deze avond inspireren om actief aan de slag te gaan met de Rabobank Clubkas Campagne. Na de pauze kunt u bij verschillende stands extra informatie ontvangen om uw campagne tot een succes te maken. U kunt vanaf 13 november starten met inschrijven.

De Verenigingsavonden houden wij dit jaar op:
Maandag 13 november a.s. in Hotel Boschhuis in Ter Apel en dinsdag 14 november a.s. in de Harbour JazzClub Winschoten (voormalig Tramwerkplaats). Beide avonden is de zaal om 19.30 uur open en de aanvang van het programma begint om 20.00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaande link. Graag aanmelden vóór 20 oktober 2017.  Heeft u vragen, bel gerust met de medewerkers van onze afdeling Marketing & Communicatie (0599) 63 64 62. Graag tot ziens op 13 of 14 november.

Hier aanmelden

Stadskanaal, 29-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn