Annet van der Elst nieuw lid Raad van Commissarissen

Annet van der Elst

Annet van der Elst is op 10 februari 2020 door de ledenraad benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Zuid-Holland Midden. Samen met vijf andere commissarissen ziet zij toe op het gevoerde beleid van de directie van deze bank.

Lokaal actief betrokken

Annet van der Elst heeft aan de TU Delft gestudeerd en woont vanaf dat moment in Delft (en omgeving). Sinds 2008 is zij eigen ondernemer en daarmee heeft zij in de afgelopen twaalf jaar mooie functies mogen vervullen, waaronder directeur bij ParkerenDelft. Annet is verbonden met de regio waarin Rabobank Zuid-Holland Midden actief is. Zij woont en werkt in het gebied én ze is betrokken bij lokale sportverenigingen. Daarnaast is zij regelmatig te zien op diverse netwerkbijeenkomsten in en rondom Delft.

Rol commissaris bij Rabobank Zuid-Holland Midden

Annet heeft er veel zin in om als commissaris van Rabobank Zuid-Holland Midden aan de slag te gaan: “De Rabobank ken ik als een duurzame, ondernemende bank die midden in de maatschappij staat. Dat past bij mijn eigen drijfveren. Met mijn kennis en netwerk denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de Rabobank in deze regio. In de regio zult u mij onder andere tegenkomen bij de netwerkbijeenkomsten die de bank (mede) organiseert, zoals Delft Verbindt en de Oostlanddag.”

Delft, 24-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn