Bijeenkomst 'Pensioen voor DGA'

Bijeenkomst pensioen in eigen beheer

Naar verwachting wordt het pensioen in eigen beheer voor directeur-grootaandeelhouders vanaf 1 april 2017 uitgefaseerd. Pensioen opbouwen in uw eigen onderneming kan dan niet meer. Misschien wilt u daarom nadenken over uw inkomen voor later. Zodat u uw leven comfortabel kunt voortzetten als u met pensioen gaat.

Bijeenkomst op 29 maart en 3 april

Wilt u weten welke mogelijkheden u dan heeft en wat het wetsvoorstel over pensioen in eigen beheer inhoudt? En wat de Rabobank voor u kan betekenen? Daar praten wij u graag over bij op woensdag 29 maart in ons kantoor in Delft (Buitenhofdreef 2) of maandag 3 april in Bergschenhoek (Wolfend 43). U bent van harte welkom.

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst
  • 19.30 uur: Welkomstwoord
  • 19.35 uur: Toelichting: ‘Uitfaseren pensioen in eigen beheer en de gevolgen voor uw financieel plan’ door Mark van Waterschoot, specialist op het gebied van pensioen in eigen beheer.
  • 21.00 uur: Afsluiting met borrel

Wilt u aanwezig zijn?

Via een reactie naar privatebanking.zhmidden@rabobank.nl kunt u ons laten weten of u aanwezig bent. Ook horen wij dan graag van u of u kiest voor de bijeenkomst in Delft of in Bergschenhoek en of u een introducé wilt meenemen.

Mail het ons direct

Over de spreker

Mark van Waterschoot verzorgt een informatieve lezing waarin hij op een inspirerende wijze ingaat op de gevolgen van de wetswijziging in het kader van pensioen in eigen beheer. Van Waterschoot is financieel planner en verzorgt al vele jaren opleidingen en trainingen binnen de Rabobank over het advies aan de DGA en zijn B.V.

Delft, 24-2-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail