Even voorstellen: Mariëlle Blauwhoff, directeur coöperatieve Rabobank

Mariëlle Blauwhoff, directeur coöperatieve Rabobank

Vanaf 1 april 2021 is Mariëlle Blauwhoff aangesteld als directeur coöperatieve Rabobank. 'Wij zijn verheugd om Mariëlle als directeur van de bank te ontvangen en wensen haar veel succes bij onze mooie bank.', aldus Frank Franse, voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Zuid-Holland Midden.

Mariëlle Blauwhoff: ‘Het leefgebied van Rabobank Zuid-Holland Midden is een prachtig divers gebied, met een TU, een vooruitstrevend glastuinbouwgebied, duurzame boerderijen, een historische binnenstad en innovatieve startups. Met veel passie en trots zet ik mij, samen met een enthousiaste groep professionals, in voor het versterken van de regio op zowel financieel als maatschappelijk vlak.

Vorig jaar januari heb ik bewust de overstap naar Rabobank gemaakt, een coöperatieve bank die de lokale cultuur koestert, zich inzet voor de maatschappij en volop participeert in lokale samenwerkingsverbanden. De bank combineert dan ook mijn twee drijfveren: commercie en maatschappelijke inzet. De afgelopen vijfentwintig jaar heb ik ervaring opgedaan in sales- en managementfuncties in de financiële sector. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin in het MKB en de passie waarmee ondernemers spreken over hun bedrijf geeft mij enorm veel energie. Daarnaast vind ik het belangrijk iets terug te geven aan de maatschappij. Mijn vakanties wijd ik dan ook al ruim tien jaar aan vrijwilligerswerk in de UK. Ooit ben ik gestart als vrijwilliger op Scotney Castle in Kent en de laatste jaren ben ik actief voor het lokale Hospice in the Weald in Kent.

Zodra het mogelijk is, verheug ik mij u te ontmoeten in de netwerken, stad, kernen of bij uw vereniging, stichting of onderneming. Heeft u voor nu vragen voor mij? Neemt u dan contact op via directie.zhmidden@rabobank.nl.

directie.zhmidden@rabobank.nl

Delft, 1-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn