Leden kunnen hun stem uitbrengen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas

Nieuw in 2018 is de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Ben jij (naast dat je klant bent) al lid van de Rabobank?

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in Delft, Midden-Delfland, Lansingerland, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. In 2018 wordt een totaalbedrag van € 75.000 beschikbaar gesteld. Deze nieuwe campagne vervangt de Rabobank Sponsorfietstocht, waar verenigingen en stichtingen konden fietsen om een donatie te ontvangen.

Meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne in 2018

Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen zich tussen juni en september aanmelden voor deze campagne. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging via e-mail. Vervolgens ontvangen alle leden van Rabobank Zuid-Holland Midden op 2 oktober een digitale stemkaart waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en stichting(en). In de Rabo Bankieren App of via Rabo Internetbankieren kun je eenvoudig je e-mailadres doorgeven of aanpassen.

Handige informatie

De verenigingen en stichtingen die deelnemen kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij de leden onder de aandacht te brengen. Zie hieronder de link naar de promotiemiddelen. Daarnaast zijn er op onze kantoren promotiepakketten beschikbaar.

Schrijf je hier in!

Veel gestelde vragen en voorwaarden Rabobank Clubkas Campagne

Download hier de promotiemiddelen voor jouw club

Betrokken klanten kunnen lid worden

Klanten die hun betrokkenheid bij de Rabobank kenbaar willen maken kunnen kosteloos lid worden. Ben je nog geen lid?

Lees hier alles over het lidmaatschap van de bank en word lid:

Delft, 28-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn