Ledenontmoetingsavond 'Een toekomst met robots, wat gaat u ervan merken?'

Robotica is een thema waar we in deze tijd niet meer omheen kunnen. Maar wat betekent het nu eigenlijk voor u in het dagelijks leven? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van Robotica? Zoals u van ons gewend bent nemen wij u, als lid, hier graag in mee.

Wij inspireren u graag!

Wij heten u van harte welkom tijdens bij de jaarlijkse Ledenontmoetingsavond met dit jaar als thema ‘Een toekomst met robots: wat gaat u ervan merken?’ Deze avond vindt plaats op maandagavond 11 december 2017. U bent vanaf 19.00 uur welkom bij Theater de Veste in Delft. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna bent u van harte welkom bij de borrel in de foyer van het theater.

Sprekers

Fabian van der Horst, directeur Bedrijven van Rabobank Zuid-Holland Midden opent de avond en vertelt over actuele ontwikkelingen bij de Rabobank.

Ferrie Förster, Wethouder Economie, Cultuur en Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Delft stelt de volgende sprekers aan u voor:

Arthur de Crook, oprichter en managing director van RoboValley, neemt u mee in de wereld van Robotica en vertelt u alles over de laatste ontwikkelingen. Bij RoboValley wordt samengewerkt met TU Delft aan de nieuwe generatie robots, vanuit diverse velden van kennis en expertise.

Julian Jagtenberg, innovatief ondernemer en TU Student, heeft samen met een aantal medestudenten de slaaprobot Somnox ontwikkelt. Hij vertelt u hoe deze knuffelrobot mensen met slaapproblemen kan helpen.

Koen Hindriks, professor aan de TU Delft en CEO en medeoprichter van Interactive Robotics BV doet onderzoek naar de interactie tussen mens en robot. Een robot die les geeft, hoe werkt dat? Koen vertelt u alles over welke effecten de emotionele lichaamstaal van een lesgevende robot heeft op zijn publiek.

Aanmelden

U kunt zichzelf en een eventuele introducé aanmelden via onderstaande link.

We ontmoeten u graag op maandag 11 december!

Meld u hier aan