Organisatie

Organisatie

Rabobank Zuid-Holland Midden wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Mariëlle Blauwhoff is directeur coöperatieve Rabobank Zuid-Holland Midden. Mariëlle is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Mariëlle Blauwhoff

Mariëlle Blauwhoff

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Bianca van Adrichem-van DijkZakaria AmlalAnnet van der ElstFrank Franse

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Zuid-Holland Midden. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad overlegt regelmatig met onze directie over relevante ontwikkelingen in de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Onze ledenraad bestaat uit

Kieskring Particulieren

Mehmet Akozbek Aad van den Broek Paul Clabbers Leon Hombergen Rick Hulst Joyce van Os Ton Roos René van der Spek Eric van Vliet Maurice van Winden

Kieskring Food & Agri

Jaco van den Bosch Jaco van Dijk Jan Duijndam Eva van Etten Sjors van der Helm Michel de Koning Tom van Leeuwen Tom Meewise Wim Luiten Jan Verboom

Handel, Industrie & Dienstverlening

Wilma Broeseliske Theo Hijdra Jaap Kaptein Mateo Mol Gerard Scholten Jeroen Stolk
Lid worden van de ledenraad