PoortMeesters: jouw kans om in Delft te wonen

Nieuwbouw in Delft

Aan de rand van het historische centrum van Delft komt PoortMeesters. Dit is een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadswoningen en appartementen. In deze wijk woon je lekker rustig en kunnen kinderen heerlijk spelen. Maar de levendigheid van de binnenstad van Delft is lekker dichtbij.

Stadswoningen en appartementen

PoortMeesters komt tussen de Industriestraat en de Nieuwe Gracht. Het is een project van Ballast Nedam Development en BPD Ontwikkeling. De stadswoningen uit dit plan zijn gelegen aan de Nieuwe Gracht, Industriestraat en het Mercuriuspad. De appartementen zijn verdeeld over twee appartementengebouwen en zijn gelegen aan het Mercuriuspad en de Fabrieksstraat.

Duurzaam wonen

Het project bevat 2 poorten die vanaf de openbare ruimte toegang geven tot een gemeenschappelijke binnentuin op de 1e verdieping. Met een innovatief watersysteem wordt een waterneutraal dek gerealiseerd. Hiermee wordt invulling gegeven aan de hoge ambities voor klimaatadaptatie en waterberging in dit plan. Op alle woningen binnen dit project is de duurzaamheidskorting op een Rabobankhypotheek van toepassing.

Meer weten over de duurzaamheidskorting

Nog enkele stadswoningen en appartementen beschikbaar!

De verkoop van PoortMeesters is gestart. Heb je interesse in een van de woningtypes? Bekijk dan nu het woningaanbod op nieuwbouw-poortmeesters.nl.

Kom meer te weten over nieuwbouwproject PoortMeesters

Delft, 6-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn