Rabo ClubSupport 2020 | De uitslag is bekend

Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport 2020 zit erop! De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. In totaal verdeelden we € 175.000,- onder 177 deelnemende clubs. Er is, ondanks de roerige tijd waarin we ons bevinden, fanatiek campagne gevoerd. Maar liefst 14.370 stemmen werden uitgebracht door onze leden. Dit is een compliment waard aan de clubs en de Rabo-leden. Er zijn door de verenigingen allemaal mooie doelen gekozen, die veelal bijdragen aan verduurzaming en het toekomstbestendig maken van de clubs.

Uitslag

De grote winnaars dit jaar zijn:

  • Speeltuinvereniging De Kievit € 4.919
  • D.I.O.S. Den Hoorn € 4.871
  • S.V. Den Hoorn € 4.250 

Waarom Rabo ClubSupport?

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Tot volgend jaar!

In 2021 hopen wij opnieuw Rabo ClubSupport te organiseren. Voor nu bedanken we alle clubs voor hun enthousiaste deelname en onze leden voor het fanatieke stemmen. Graag tot volgend jaar bij een nieuwe editie van ClubSupport!

Delft, 16-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn