Rabobank hoofdsponsor van de tentoonstelling Verboden porselein – Exclusief voor de keizer

Ondertekening sponsorcontract

Rabobank Zuid-Holland Midden heeft op 3 april jl. de sponsorovereenkomst met Museum Prinsenhof Delft ondertekend. De Rabobank ondersteunt als hoofdsponsor de tentoonstelling ‘Verboden porselein’. De Rabobank is er trots op dat zij als hoofdsponsor van deze bijzondere tentoonstelling een bijdrage kan leveren aan de unieke kans om dit kostbare porselein, dat speciaal voor de machtige Chinese keizers werd gemaakt, door een breed publiek te laten aanschouwen.

Opening door Koningin Máxima

In de tentoonstelling Verboden porselein - Exclusief voor de keizer toont Museum Prinsenhof Delft een uitzonderlijke verzameling keizerlijk porselein uit de vroege Ming-dynastie. Koningin Máxima opent vrijdag 7 april officieel de tentoonstelling. Vanaf 8 april kan iedereen het keizerlijk keramiek bekijken.

Betrokken partner

Als betrokken partner in de regio is het ook voor de Rabobank van belang dat het Delfts blauw met vernieuwde aandacht versterkt wordt in haar functie van icoon voor Delft en Nederland.

Jarenlang partner

Rabobank Zuid-Holland Midden ondersteunt al vanaf 2014 Museum Prinsenhof Delft bij het verwezenlijken van de ambities van het museum. Deze ambities zijn onder anderen het museum te positioneren als belangrijk cultuur-historisch museum, bakermat voor de Nederlandse geschiedenis met het verhaal over Willem van Oranje, Delfts blauw en Meesters in innovatie. Zo is de Rabobank ook in 2016 één van de grootste sponsoren geweest van de spraakmakende tentoonstelling over het Straatje van Vermeer, Vermeer komt thuis. Investeren in cultuur past bij de Rabobank.

Hecht samenwerkingsverband

Museum Prinsenhof Delft prijst zich gelukkig met dit hechte samenwerkingsverband dat het museum helpt om zich op een positieve manier te profileren en haar maatschappelijke rol te vervullen. Meer informatie over de tentoonstelling leest u op: www.prinsenhof-delft.nl.

www.prinsenhof-delft.nl

Delft, 11-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail