Rabobank verhuist naar het gemeentehuis Lansingerland

Wolfend Bergschenhoek

Op 1 februari 2019 verhuist de Rabobankvestiging van het Wolfend in Bergschenhoek naar de centrale hal van het gemeentehuis Lansingerland aan de Tobias Asserlaan 1 in  Bergschenhoek. Hiermee betrekt de Rabobank in Lansingerland een compactere locatie centraal in de regio, waar ze haar klanten voor service, advies en afspraken blijft ontvangen.

Rabobank blijft dichtbij

Rabobank vindt het belangrijk om in Lansingerland te blijven voor haar klanten. Met het servicekantoor in het gemeentehuis Lansingerland in Bergschenhoek is een geschikte locatie gevonden om de dienstverlening in Lansingerland voort te zetten. Het past ook binnen het beleid van de gemeente om van het gemeentehuis een ‘Huis van de samenleving’ te maken en meerdere functies in het gebouw te faciliteren. Binnenkort wordt gestart met de inrichting van dit nieuwe kantoor. De geld(stort)-, sealbag- en muntrolautomaten komen hiermee te vervallen. Alternatieven hiervoor zijn de geldautomaten in de nabije omgeving, waaronder de Rabobank geldautomaten aan De Vlashoeck 24 in Bergschenhoek, Kerkstraat 26a in Berkel en Rodenrijs (ook sealbag) en Dorpsstraat 37a in Bleiswijk. Voor adviesgesprekken en servicevragen kunnen bezoekers vanaf 1 februari 2019 terecht bij de Rabobank in het gemeentehuis Lansingerland in Bergschenhoek.

Veranderende behoefte

Met de nieuwe vestiging aan de Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek beweegt de Rabobank mee met de veranderende behoeften en keuzes van haar klanten. Er is minder behoefte aan een fysiek bezoek aan bankkantoren. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van thuis bankieren via internet, telefoon, e-mail of social media. Daarnaast hebben de ontwikkelingen in de bancaire sector geleid tot vermindering van het aantal medewerkers. Voor de bank een aanleiding om de invulling van haar dienstverlening te heroverwegen.

Bergschenhoek, 9-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn