Schrijf jouw club nu in voor Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport is van start. Verenigingen en stichtingen in Delft en omgeving, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp zijn uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Of het nu een breivereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank geloven wij in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Met de huidige crisis is deze steun belangrijker dan ooit.

Campagne voeren

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je via de Rabo Bankieren app mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Inschrijving gestart

Rabobank Zuid-Holland Midden stelt in 2020 in totaal € 175.000,- beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging uit naam van de lokale Rabobank om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden vanaf 31 augustus tot en met 30 september 2020. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 oktober 2020.

Delft, 13-3-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn