Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Zuid-Holland Midden. De voordelen van het lidmaatschap:

  • Meebeslissen met uw bank
  • Twee keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • Lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt zo'n 19.000 leden uit de gemeenten Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Regelmatig praten zij samen met de directie over de juiste koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. De ledenraad bestaat uit 36 leden die een evenwichtige afspiegeling vormt van ons ledenbestand. Zij zijn onderverdeeld in drie kieskringen:

  • Kieskring Food & Agri (voor agrarische ondernemers)
  • Kieskring Handel, Industrie en Diensten (voor ondernemers in de HID/MKB sector)
  • Kieskring Particulieren (voor particuliere leden)

Vacature: Ledenraad zoekt betrokken kandidaten

Rabobank is een coöperatieve bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 19.000 leden van onze bank uit de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.  Elk jaar treden ledenraadsleden af, daarom zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten voor onze bank.

Leden vervullen een belangrijke rol: zij denken en beslissen met ons mee. Bij diverse onderwerpen worden leden gevraagd mee te denken of mee te beslissen over de koers van onze bank. De ledenraad is een belangrijke gesprekspartner van onze directie. Zij brengen de buitenwereld over de volle breedte binnen, om onze bank op koers te houden. De ledenraad signaleert ontwikkelingen in markt en samenleving en deelt de bevindingen met de directie en de raad van commissarissen (RvC).

De ledenraad overlegt regelmatig met onze directie over relevante ontwikkelingen in de gemeenten in ons werkgebied. Naast de extra voordelen die je krijgt als ledenraadslid, ontvang je ook een financiële bijdrage.

Bekijk de profielschets

Nieuw ledenraadslid

De ledenraad is sparringpartner voor de directievoorzitter en de lokale raad van commissarissen rondom het strategische beleidsplan, jaarplan en de uitwerking daarvan. Een ledenraadslid oefent invloed uit op de koers van onze bank.

Regionale spreiding, diversiteit en een goede mix van mannen, vrouwen, jong én oud kenmerken onze ledenraad. Om te zorgen dat de ledenraad representatief is voor de leden van Rabobank Zuid-Holland Midden, zoeken we regelmatig nieuwe ledenraadsleden. De volgende persoon dragen wij graag voor om de ledenraad te gaan versterken (klik op onderstaande naam voor meer informatie):

Rick Hulst

De ledenraad van Zuid-Holland Midden heeft op dit moment 4 vacatures open staan voor de kieskring Handel, Industrie en Dienstverlening.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de vacatures.

Beslis jij mee over de koers van onze bank?

Voel jij je betrokken bij Rabobank Zuid-Holland Midden en wil jij je sterk maken voor zaken die jouw bank aangaan? En pas jij in bovenstaande profielschets? Neem dan contact op met ons directiesecretariaat via telefoonnummer (015) 275 00 00.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u drie keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co van Rabobank Zuid-Holland Midden. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven