Verzekeringsteam met verstand van uw sector

Verzekeringsteam Rabobank

De verzekeringsteams van Zuid-Holland Midden, Regio Den Haag, Leiden-Katwijk en Westland gaan intensiever samenwerken. Dat betekent dat u 24 uur per dag kunt rekenen op de gebundelde kennis van enkele tientallen specialisten, onder meer op het gebied van glastuinbouw, transport, zorg, handel en industrie.

Risico’s in kaart brengen

Als ondernemer komt u dagelijks voor keuzes te staan. Bijvoorbeeld bij het kopen van een nieuw pand, een nieuwe machine of het uitbreiden van uw dienstverlening naar het buitenland. Daar horen risico’s bij. De sectorspecialisten van Rabobank brengen de risico’s binnen uw branche in kaart en zoeken naar oplossingen die u helpen bij het maken van keuzes.

RisiGo: welke keuze maakt u?

Sommige risico’s kunt u verkleinen door het nemen van preventiemaatregelen, zoals een goede inbraakbeveiliging of een verzuimregeling. Andere risico’s kunt u zelf dragen of wilt u verzekeren. Dat is de kern van RisiGo, het riskmanagement-programma van Rabobank. Onze sectorspecialisten kijken bij hun advies bovendien naar uw bedrijfsdoelstellingen en uw financiële situatie. Aan u de keuze.

Voor alle zakelijke verzekeringen

Rabobank biedt alle mogelijke verzekeringen waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen: van Aansprakelijkheid tot Zakelijke reisverzekeringen. We werken met alle grote verzekeraars en hebben bij al deze maatschappijen goede contacten. Niet voor niets zijn we Nederlands grootste intermediair in zakelijke verzekeringen.

Contact met het verzekeringsteam

Wilt u contact met ons verzekeringsteam? Dat kan via onderstaande gegevens.

Rabobank Leiden-Katwijk: Verzekeren.LeidenKatwijk@Rabobank.nl
Rabobank Regio Den Haag: Verzekeren.DenHaag@Rabobank.nl
Rabobank Westland: Verzekeren.Westland@rabobank.nl
Rabobank Zuid-Holland Midden: Verzekeren.ZHMidden@rabobank.nl
Telefoonnummer: 015 275 00 15

Delft, 29-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn