Week van de Coöperatie 2017

Week van de Coöperatie 2017

Tijdens de Week van de Coöperatie leggen we extra nadruk op onze coöperatieve identiteit en laten we onze leden en klanten middels diverse activiteiten ervaren hoe wij werken aan relevante verbindingen tussen klant, bank en samenleving. Dit doen wij met activiteiten voor diverse doelgroepen, waaronder ondernemers, stichtingen en verenigingen.

Samen Sterker

Met trots presenteren we het programma voor de Week van de Coöperatie. De week staat in het teken van verbinden en samenwerken. Want, samen zijn wij sterker! Alles met als doel om kennis te verbreden en te delen, het verenigingsleven te helpen met maatschappelijk thema’s en ondernemerschap te stimuleren. We bieden uiteenlopende, inspirerende activiteiten aan die passen bij de gedachte van een coöperatie. Hieronder staan de activiteiten toegelicht

Kennissessie voor sierteeltondernemers

De week start op maandag 30 oktober; wij zijn met verschillende verenigingen in gesprek om hun maatschappelijk meerjarenbeleid te bespreken. Het maatschappelijk meerjarenbeleid geeft een vooruitblik naar de toekomst en gaat over de belangrijkste doelstelling(en) van de komende jaren van de vereniging. Dinsdag de 31e organiseren wij een inspirerende bijeenkomst voor sierteeltondernemers uit het Westland en Oostland in het World Horti Center in Naaldwijk. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Arne Bac, sectorspecialist Tuinbouw bij de Rabobank, over de ontwikkelingen in de sierteeltsector.

Food & Health

Op dezelfde dag (2 november) is er een inspirerende F&A community bijeenkomst in het World Horti Center. Het thema van deze bijeenkomst is Food & Health. Op vrijdag 3 november sluiten wij de week af met het Hortigala. Al jaren zijn wij trotse partner van deze happening. Tijdens het Hortigala wordt de meest toonaangevende onderneming in de kennis- en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwsector van 2017 bekroond.

25-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn