Clubkas Campagne wordt Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker.

Samen vieren we de winst

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Start Rabo ClubSupport na de zomer

ClubSupport. Veel clubs ontvangen hiervoor een uitnodiging per e-mail. Clubs moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals gevestigd zijn in het gebied van de Zuid-Hollandse Eilanden en zakelijk bankieren bij Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. Zij moeten ook een bestedingsdoel opgeven. Bij aanmelding beoordelen we of deelname is toegestaan. Niet alle soorten verenigingen en stichtingen komen in aanmerking voor deelname, zoals bijvoorbeeld kerken, scholen en vriendenclubs. Tussen 5 en 25 oktober mogen leden van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden stemmen; elk lid heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven. Elke stem is geld waard! Begin november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport.

Meer over Rabo ClubSupport lees je op www.rabobank.nl/clubsupport

Ga naar Rabo ClubSupport

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven