Kantoor Spijkenisse verhuisd

Kantoor Spijkenisse verhuisd

Met ingang van maandag 19 oktober is onze nieuwe locatie aan de Jan Campertlaan 4 in Spijkenisse. Dit is vlakbij ons oude pand op nummer 6. We kunnen je straks ontvangen in een kantoor dat volledig voldoet aan de moderne eisen van deze tijd. Natuurlijk doe je de meeste bankzaken via je app, internet of de telefoon. Gemakkelijk, waar en wanneer jij dat wilt. Toch is het soms fijn om een medewerker van de bank persoonlijk te spreken. Bijvoorbeeld als het gaat om je hypotheek of beleggingen. Je bent van harte welkom!

Jan Campertlaan 6 gesloten op 15 en 16 oktober

Wij verhuizen van nummer 6 naar nummer 4 op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober. Ons kantoor is daarom op deze twee dagen gesloten. De automatenruimte blijft wel open en natuurlijk zijn we online gewoon bereikbaar. Eventueel kun je tijdens onze verhuizing naar één van de andere kantoren in Hellevoetsluis, Heinenoord of Middelharnis.

Openingstijden kantoor - Jan Campertlaan 4

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.
Adviesgesprekken alleen op afspraak. Ook in de avonduren. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. 

Openingstijden automatenruimte - Jan Campertlaan 6

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.
Let op: de automatenruimte blijft voorlopig op de oude locatie. Vanaf 19 oktober is het niet meer mogelijk dat een medewerker van onze bank je helpt bij de automaten. Dit heeft onder andere te maken met de overname door Geldmaat.

Spijkenisse, 15-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn