Rabo ClubSupport

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker.

Samen vieren we de winst

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Rabo ClubSupport van start

Veel lokale clubs ontvangen rond 1 september een uitnodiging per e-mail om zich aan te melden voor ClubSupport. In de mail staat een unieke aanmeldcode, die nodig is om in te schrijven. Aanmelden kan t/m 30 september! Clubs moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals gevestigd zijn in het gebied van de Zuid-Hollandse Eilanden en zakelijk bankieren bij Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. Zij moeten ook een bestedingsdoel opgeven. Na aanmelding beoordeelt de bank of deelname is toegestaan. Niet alle soorten verenigingen en stichtingen komen in aanmerking voor deelname. Kerken, scholen en vriendenclubs zijn bijvoorbeeld uitgesloten van deelname.

Bekijk de voorwaarden

Stemmen

Tussen 5 en 25 oktober mogen leden van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden stemmen. Stemmen kan vanaf nu via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren, als je lid bent van onze bank. Ben je nog geen lid? Regel je lidmaatschap dan eenvoudig zelf via de Rabo App. Elk lid heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven. Iedere stem is geld waard voor lokale clubs! Begin november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport.

Meer over Rabo ClubSupport lees je op www.rabobank.nl/clubsupport.

Lees hier meer over Rabo Clubsupport

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven