Rabobank Vestingloop Hellevoetsluis

Vestingloop Hellevoetsluis

Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden is trotse sponsor van de 2e editie van de Vestingloop Hellevoetsluis op zondag 6 september. Een hardloopfeest dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een 1 KM Familieloop, een 5 KM Loop, een 10 KM Loop en een wandeltocht van 10 KM. Lopen door de prachtige natuur en langs historische plekken.

Meer informatie

Leuke jongerenactie

Ben jij 17 jaar of jonger dan hebben wij iets leuks in petto voor jou! Als trotse hoofdsponsor van de Vestingloop Hellevoetsluis dragen wij graag ons steentje bij aan een vitale leefomgeving. En daarom empoweren we jongeren voor de tweede editie van dit toffe event.

Hoe werkt het?

Op zondag 6 september 2020 loop jij één van de afstanden. Doe gezellig mee met je vrienden, ouders of misschien samen met je broer of zus. Op vertoon van jouw bewijs van inschrijving ontvang je je inschrijfgeld retour en verdubbelen we dit bedrag ook nog eens! Hoe lekker is dat?

Rabo JongerenRekening

Het bedrag dat je van ons retour ontvangt storten wij op jouw Rabo JongerenRekening, dat is een voorwaarde. Heb je nog geen JongerenRekening, dan openen we die gratis voor je.

Deze actie is geldig tot 19 september. Kom langs op één van onze kantoren in Heinenoord, Hellevoetsluis, Middelharnis of Spijkenisse en verzilver je inschrijfgeld.

23-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn