Vier prachtige fietstochten

Dordtsekil

Vijf Rabobanken vormen samen de Kring Zuid-Holland. Een prachtig gebied met eeuwenoude steden, landelijke dorpen, landbouw, natuur, rivieren en kust. We nodigen je graag uit om dit gebied (opnieuw) te ontdekken. We hebben daarom in samenwerking met de Fietsersbond vier prachtige fietstochten samengesteld voor onze leden. Ontdek je eigen regio en bezoek lokale ondernemers!

Support your locals

Wat is er mooier dan een dagje heerlijk fietsen? Dichtbij genieten van prachtige natuur en vergezichten. En onderweg in alle rust een drankje en hapje nuttigen bij een lokale horecaondernemer of een bezoek brengen aan een winkel of boerderij met lekkere streekproducten. De deelnemende ondernemers staan in de folder vermeld en ontvangen je graag. Op vertoon van de folder ontvang je 10% korting op het aankoopbedrag of een andere leuke aanbieding. Waarbij geldt dat de aanbieding verschilt per locatie (geldig tot 1 oktober 2021).

Maak het verschil

De folder is per post naar al onze leden gestuurd. Heb je de mailing niet ontvangen, dan ben je misschien nog geen lid van Rabobank. Maak het verschil in jouw buurt en word ook lid!

Zuid-Holland, 10-7-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn