Aanmelden Rabo Xperience '19

Rabo Xperience '19

Op maandag 2 december organiseren we voor onze leden een avond vol beleving: de Rabo Xperience! Dit jaar staat het Parkstad Limburg Theater Heerlen in het teken van vitaliteit!

Wat is vitaliteit?

Ben jij vitaal? Om het antwoord te weten is het natuurlijk goed om eerst te weten wat vitaliteit eigenlijk betekent. Zelfs Google geeft je geen duidelijk antwoord. Betekent het dat je fysiek gezond bent? Positief in het leven staat? Daar hopen we jou tijdens de Rabo Xperience antwoord op te geven.

Olympisch kampioen aan het woord

Herinner jij je nog de laatste Elfstedentocht? Dat is alweer 22 jaar geleden. Toch heb jij er vast en zeker van gehoord! De zomerse variant van de 195 kilometer lange tocht door de Friese wateren staat sinds dit jaar in ieders geheugen gegrift. Heel Nederland leefde mee met Maarten van der Weijden die na ruim drie dagen zwemmen de laatste stempel bemachtigde. Tijdens de Rabo Xperience deelt hij zijn indrukwekkende en inspirerende verhaal!

Vitaliteitsplein

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje. Het vitaliteitsplein inspireert en daagt je uit om kennis te maken met verschillende aspecten van vitaliteit.

Graag tot dan!

Ongeveer een week voorafgaand aan de Rabo Xperience ontvang je nog een e-mail met alle benodigde informatie over deze avond.

We zien je graag op 2 december!

31-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn