Klantbijeenkomsten juni 2019

Adviescentrum Sittard

In juni organiseren wij 2 klantbijeenkomsten voor de leden en klanten van onze bank. Tijdens deze interactieve bijeenkomst lichten wij ons beleid toe en behandelen we actuele onderwerpen op het gebied van Economie en Financiën. Daarnaast is er voldoende ruimte voor uw vragen of aanbevelingen. De bijeenkomsten vinden plaats op maandag 17 juni in Sittard en op dinsdag 25 juni in Maastricht.

Data en locaties

We organiseren deze bijeenkomst op twee verschillende data, twee verschillende tijdstippen en twee verschillende locaties. Wat heeft uw voorkeur? Bij beide locaties kunt u overigens goed parkeren.

Maandag 17 juni
Adviescentrum Rabobank Sittard
Bergerweg 49
6135 KD Sittard

15.30 uur: ontvangst
16.00 uur: programma
17.30 - 18.30 uur: borrel

Dinsdag 25 juni
Adviescentrum Rabobank Maastricht
Wim Duisenbergplantsoen 1
6221 SE Maastricht

18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: programma
20.30 - 21.30 uur: borrel

Programma

Economie en Financiën
Tijdens de bijeenkomst gaan wij onder andere in op de belangrijkste trends in de internationale en landelijke economie. Daarnaast wordt de rol van de financiële sector en die van de Rabobank in het bijzonder besproken.

Verdere agenda
U bepaalt verder zelf mede de agenda van de avond. De bijeenkomsten zijn namelijk zodanig van opzet dat wij ook in bredere zin kunnen ingaan op de rol van de Rabobank in de samenleving, over de manier waarop u deze ervaart en over uw aanbevelingen voor de toekomst. Alle onderwerpen kunnen hierbij aan de orde worden gesteld.

Aanmelden

U meldt zich gemakkelijk aan via onderstaande link.

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Rabobank Zuid-Limburg West

Pascal Vandermeulen
Directievoorzitter

23-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn