Ledenraad zoekt leden

Ledenraad zoekt leden

Wil jij invloed uitoefenen op het reilen en zeilen van Rabobank Zuid-Limburg West? Krijg je energie van verbinden, heb je goede ideeën, wil je je kennis en netwerk inzetten en uitbreiden? Dan zoeken we jou!

Rabobank Zuid-Limburg West is op zoek naar ledenraadsleden die samen met ons bouwen aan een coöperatieve bank. In onderstaand filmpje hoor je meer over de rol van de ledenraad en wie we zoeken. Kijk je mee?

Bekijk hier

Ledenraad: schakel tussen bank en leden

Als coöperatieve bank zijn we een bank met leden in plaats van aandeelhouders. Vanuit onze lokale betrokkenheid zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving. De aansluiting bij onze omgeving zoeken we onder meer via de ledenraad, de schakel tussen bank, leden en samenleving. De ledenraad denkt mee over de koers en het beleid van onze bank en het besteden van onze winst in de samenleving. Daarnaast praat de raad, namens alle leden van onze bank, met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Dit is wie we zoeken

Ben jij betrokken bij de bank en regio? Weet je wat er speelt in de maatschappij en heb je ideeën over hoe we hieraan als coöperatieve bank kunnen bijdragen? Maak je je graag sterk voor zaken die onze bank aangaan, ben je makkelijk aanspreekbaar voor klanten en leden? Laat je stem horen! We zoeken voor uitbreiding van de ledenraad met name vrouwelijke leden en leden met een multiculturele achtergrond.

Kom jij de ledenraad versterken?

Als ledenraadslid denk je mee en beslis je over onderwerpen die voor de bank en onze klanten van belang zijn. De ledenraad vergadert zo’n vijf keer per jaar. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Je kritische inbreng en ideeën over relevante, maatschappelijke thema’s wordt zeer gewaardeerd. Binnenkort neemt een aantal ledenraadsleden afscheid en is er ruimte voor nieuwe leden. Is je interesse gewekt? Laat het ons weten via: directie.zuidlimburgwest@rabobank.nl

1-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn