Limburgse Rabobanken steunen het Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt

In de week van 4-8 november vindt het Nationaal Schoolontbijt plaats. Dit is een landelijk initiatief dat een impuls geeft aan basisschoolkinderen om (gezonder) te ontbijten. Kinderen ontvangen een ontbijtpakket en leren via een lespakket alles over de beste start van de dag. Rabobank levert een grote bijdrage.

Klik hier voor meer informatie

Rabobank en het Nationaal Schoolontbijt

De Limburgse Rabobanken maken samen met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en Jong Leren Eten mogelijk dat alle basisschoolkinderen in Limburg in deze week een ontbijtpakket ontvangen. Naast een financiële bijdrage, hebben Rabobank en JOGG er ook voor gezorgd dat de stroop in het pakket wordt geleverd door onze Limburgse Stroopfabriek Canisius.

Bekijk hier de website van jongeren op gezond gewicht

Bekijk hier de website van Jong Leren Eten

Bekijk hier de website van Stroopfabriek Canisius

Limburg is koploper

In totaal gaat het om maar liefst 45.000 ontbijtpakketten. Limburg is met 250 deelnemende basisscholen koploper van alle provincies! Om het belang van een gezonde start van de dag en gezonde voeding te belichten, participeert Rabobank. Medewerkers van de bank steken de handen uit de mouwen en gaan helpen bij verschillende scholen in Limburg.

We wensen alle leerlingen alvast een heerlijke start van de dag!

Zuid-Limburg West, 17-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn