Mobiel kantoor: dichtbij, persoonlijk én flexibel

We zijn bereikbaar, waar en wanneer u ons nodig heeft. Via internet- en mobiel bankieren, per e-mail en telefoon, via onze bankwinkels én ons mobiel kantoor. Welkom!

Rabobank Zuid-Limburg West heeft ook een mobiel kantoor. Met het mobiel kantoor biedt de bank een flexibel alternatief voor de bankwinkels die als gevolg van teruglopende bezoekersaantallen worden gesloten. Op deze manier is de bank nog steeds dichtbij. 

Voor alle dagelijkse bankzaken

Voor alle dagelijkse bankzaken kunt u terecht bij het mobiel kantoor. Van vragen over internetbankieren, sparen, lenen of verzekeren tot het aanvragen of blokkeren van een pasje of aanpassen van een rekening. Alleen niet voor cash (geldzaken). Voor vragen die we niet direct in het mobiel kantoor kunnen oplossen of die meer tijd behoeven, verwijzen we rechtstreeks naar een van onze collega’s in het Adviescentrum (Bergerweg 49 in Sittard). Of, als u dat prettiger vindt, naar mobiele adviseur Rob Haane, die desgewenst bij u thuis langs komt. 

Waar komt u ons tegen?

Ons mobiel kantoor staat op dinsdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Grevenbicht en op woensdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Born. U komt ons op verschillende plekken tegen, bijvoorbeeld tijdens drukbezochte evenementen. Bekijk de actuele dienstregeling van ons mobiel kantoor via de button hieronder. Heeft u een tip waar ons mobiel kantoor kan komen te staan? Geef het aan ons door via communicatie.wm@rabobank.nl

We zijn écht dichtbij

Onze adviseurs zijn erg te spreken over deze ‘nieuwe’ manier van werken. Hans Suntjens: “Mensen spreken ons veel sneller aan als ze ons zien staan. De camper werkt natuurlijk ook heel uitnodigend; de deur staat altijd open en vaak staan we ook gewoon buiten aan de tafel. Dat maakt het nog makkelijker om een vraag te stellen. Marie-José Laumen: “De contacten zijn meestal wat korter dan in de bankwinkel, maar wel persoonlijker, de sfeer is ook wat informeler. Met dit mobiel kantoor zijn we echt dichterbij de kern gekomen. Het is heel fijn mensen op deze laagdrempelige manier, dichtbij huis te kunnen helpen.”

Heeft u een vraag over uw dagelijkse bankzaken? Loop gerust binnen bij het mobiel kantoor. Een afspraak maken is niet nodig. We helpen u graag!

Een vraag aan een adviseur, maar geen tijd om naar de bank te gaan? Geen probleem, dan komt de bank toch naar u toe? Thuis, in de sportkantine terwijl u op de kinderen wacht, in de pauze op uw werk. Of, in de bieb! Want daar is mobiele adviseur Rob Haane van Rabobank Zuid-Limburg West voortaan ook regelmatig te vinden. Dankzij een mooie, nieuwe samenwerking met De Domijnen.

Dichtbij

Net als de Rabobank wil ook culturele partner De Domijnen op een betekenisvolle manier aanwezig zijn in de kernen. Onder meer door haar aanbod en evenementen zo goed mogelijk af te stemmen op wensen en behoeften van bezoekers en inwoners. Een streven dat beide partners graag gezamenlijk verder vorm willen geven. Sinds een paar weken is adviseur Rob Haane daarom regelmatig te vinden tussen de boeken van de bibliotheek in Ligne in Sittard en in het Multifunctioneel Centrum De Grous aan de Heerstraat Centrum in Stein. En het mooie is, u mag hem daar gewoon ‘storen’. Om een vraag te stellen, een afspraak te maken, of gewoon een praatje te maken. Rob is er namelijk speciaal voor u en helpt u graag met vragen over uw dagelijkse bankzaken, van betalen en sparen tot verzekeren.

Kennis

Als de gelegenheid zich voordoet, zet Rob zijn kennis ook breder in. Niets zo handig om bijvoorbeeld even aan te sluiten bij een computercursus en uitleg te geven over online bankieren. Of om na afloop van een voorleesmiddag kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met geld. Door op deze laagdrempelige manier in te spelen op behoeften van klanten en bezoekers, hopen de Rabobank en De Domijnen samen nog gerichter van betekenis te zijn.

Persoonlijk

De Rabobank heeft in de voorbije jaren hard gewerkt aan het verbeteren en verbreden van haar virtuele dienstverlening. Klanten kunnen tegenwoordig snel en veilig online bankzaken regelen, waar en wanneer het uitkomt. Maar het persoonlijke contact, dat hierdoor wat meer op afstand is gekomen, wordt door sommige klanten als een gemis ervaren. Door met een adviseur aanwezig te zijn in de kernen, dichtbij, persoonlijk en laagdrempelig, wordt opnieuw in een belangrijke behoefte voorzien. En maakt de bank écht het verschil. Niet alleen voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor mensen met een volle agenda. Dus heeft u een vraag waar u normaal gesproken de bank voor zou bellen, mailen of bezoeken en lukt het even niet om dat te doen? Dan kunt u Rob Haane appen, bellen of mailen voor een afspraak. Zo hoeft u de deur niet meer uit!

Contactgegevens

Rob Haane
Rob.Haane@rabobank.nl
06-51 09 56 46

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven