Mobiel kantoor: dichtbij, persoonlijk én flexibel

We zijn bereikbaar, waar en wanneer u ons nodig heeft. Via internet- en mobiel bankieren, per e-mail en telefoon, via onze bankwinkels én ons mobiel kantoor. Welkom!

Rabobank Zuid-Limburg West heeft ook een mobiel kantoor. Met het mobiel kantoor biedt de bank een flexibel alternatief voor de bankwinkels die als gevolg van teruglopende bezoekersaantallen worden gesloten. Op deze manier is de bank nog steeds dichtbij. 

Voor alle dagelijkse bankzaken

Voor alle dagelijkse bankzaken kunt u terecht bij het mobiel kantoor. Van vragen over internetbankieren, sparen, lenen of verzekeren tot het aanvragen of blokkeren van een pasje of aanpassen van een rekening. Alleen niet voor cash (geldzaken). Voor vragen die we niet direct in het mobiel kantoor kunnen oplossen of die meer tijd behoeven, verwijzen we rechtstreeks naar een van onze collega’s in het Adviescentrum (Bergerweg 49 in Sittard). Of, als u dat prettiger vindt, naar mobiele adviseur Rob Haane, die desgewenst bij u thuis langs komt. 

Waar komt u ons tegen?

Ons mobiel kantoor staat op dinsdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Grevenbicht en op woensdag van 8.00-12.00 uur op de weekmarkt in Born. U komt ons op verschillende plekken tegen, bijvoorbeeld tijdens drukbezochte evenementen. Bekijk de actuele dienstregeling van ons mobiel kantoor via de button hieronder. Heeft u een tip waar ons mobiel kantoor kan komen te staan? Geef het aan ons door via communicatie.wm@rabobank.nl

We zijn écht dichtbij

Onze adviseurs zijn erg te spreken over deze ‘nieuwe’ manier van werken. Hans Suntjens: “Mensen spreken ons veel sneller aan als ze ons zien staan. De camper werkt natuurlijk ook heel uitnodigend; de deur staat altijd open en vaak staan we ook gewoon buiten aan de tafel. Dat maakt het nog makkelijker om een vraag te stellen. Marie-José Laumen: “De contacten zijn meestal wat korter dan in de bankwinkel, maar wel persoonlijker, de sfeer is ook wat informeler. Met dit mobiel kantoor zijn we echt dichterbij de kern gekomen. Het is heel fijn mensen op deze laagdrempelige manier, dichtbij huis te kunnen helpen.”

Heeft u een vraag over uw dagelijkse bankzaken? Loop gerust binnen bij het mobiel kantoor. Een afspraak maken is niet nodig. We helpen u graag!

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven