Nominatie Brilliant Business Awards 2020 gestart!

Brilliant Business Awards 2020

Op 24 maart 2020 vinden de jaarlijkse Brilliant Business Awards plaats. Deze avond worden op feestelijke wijze de beste MKB-ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek in de schijnwerpers gezet. Dit jaar vormt Maastricht Aachen Airport in Beek het decor voor de uitreiking van de Diamant (meest innovatieve ondernemer), Parel (meest klantgerichte ondernemer) en de Robijn (startende ondernemer)-awards.

Nomineer nu!

Ken je een ondernemer die in 2020 een plek in de schijnwerpers verdient? Of wil je jouw eigen onderneming in de prijzen laten vallen? Nomineer jouw onderneming of een andere onderneming dan nu voor de Parel, Diamant of Robijn! Nomineren kan nog tot en met 5 februari 2020 via de website www.brilliantbusiness.nl. De genomineerde bedrijven worden vanaf half februari bekendgemaakt via de website en social media.

Mooie erkenning

De winnende onderneming mag een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en ontvangt naast een oorkonde een uniek beeld van een lokale kunstenaar. Voor een van de prijswinnaars van het eerste uur Bie Bijen Dierenartsen uit Beek was de Robijn Award destijds een mooie erkenning voor hun bedrijf: “Het geeft aan dat we op de goede weg zijn”, aldus dierenarts en eigenaresse Linda Bijen.

Sterke samenwerking

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. DOOR accelerating your business, Maastricht Aachen Airport en Rabobank Zuid-Limburg West zijn als hoofdsponsor verbonden aan de Brilliant Business Awards.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de prijzen, het nominatieproces en het evenement op de website van Brilliant Business. Volg de Brilliant Business Awards ook via Facebook, Twitter en LinkedIn.

Sitard-Geleen, 9-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn