Persoonlijk en dichtbij

Een vraag aan een adviseur, maar geen tijd om naar de bank te gaan? Geen probleem, dan komt de bank toch naar u toe? Thuis, in de sportkantine terwijl u op de kinderen wacht, in de pauze op uw werk. Of, in de bieb! Want daar is mobiele adviseur Rob Haane van Rabobank Zuid-Limburg West voortaan ook regelmatig te vinden. Dankzij een mooie, nieuwe samenwerking met De Domijnen.

Dichtbij

Net als de Rabobank wil ook culturele partner De Domijnen op een betekenisvolle manier aanwezig zijn in de kernen. Onder meer door haar aanbod en evenementen zo goed mogelijk af te stemmen op wensen en behoeften van bezoekers en inwoners. Een streven dat beide partners graag gezamenlijk verder vorm willen geven. Sinds een paar weken is adviseur Rob Haane daarom regelmatig te vinden tussen de boeken van de bibliotheek in Ligne in Sittard en in het Multifunctioneel Centrum De Grous aan de Heerstraat Centrum in Stein. En het mooie is, u mag hem daar gewoon ‘storen’. Om een vraag te stellen, een afspraak te maken, of gewoon een praatje te maken. Rob is er namelijk speciaal voor u en helpt u graag met vragen over uw dagelijkse bankzaken, van betalen en sparen tot verzekeren.

Kennis

Als de gelegenheid zich voordoet, zet Rob zijn kennis ook breder in. Niets zo handig om bijvoorbeeld even aan te sluiten bij een computercursus en uitleg te geven over online bankieren. Of om na afloop van een voorleesmiddag kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met geld. Door op deze laagdrempelige manier in te spelen op behoeften van klanten en bezoekers, hopen de Rabobank en De Domijnen samen nog gerichter van betekenis te zijn.

Persoonlijk

De Rabobank heeft in de voorbije jaren hard gewerkt aan het verbeteren en verbreden van haar virtuele dienstverlening. Klanten kunnen tegenwoordig snel en veilig online bankzaken regelen, waar en wanneer het uitkomt. Maar het persoonlijke contact, dat hierdoor wat meer op afstand is gekomen, wordt door sommige klanten als een gemis ervaren. Door met een adviseur aanwezig te zijn in de kernen, dichtbij, persoonlijk en laagdrempelig, wordt opnieuw in een belangrijke behoefte voorzien. En maakt de bank écht het verschil. Niet alleen voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor mensen met een volle agenda. Dus heeft u een vraag waar u normaal gesproken de bank voor zou bellen, mailen of bezoeken en lukt het even niet om dat te doen? Dan kunt u Rob Haane appen, bellen of mailen voor een afspraak. Zo hoeft u de deur niet meer uit!

Contactgegevens

Rob Haane
Rob.Haane@rabobank.nl
06-51 09 56 46

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven